Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020

Κοινή επιστολή αντίδρασης στην διευρυμένη Α' Εθνική Γυναικών!!!Δεν είδαν οι ομάδες της Α' Εθνικής Γυναικών, με καλό μάτι το πλάνο της αναδιάρθρωσης της κατηγορίας με την άνοδο 10 ομάδων από τη Β' Εθνική.

Σε κοινή τους επιστολή, που έφερε στο φως το a-sports.gr, ζητούν να μην προχωρήσει το πλάνο της αναδιάρθρωσης καθώς υποβαθμίζει το γυναικείο ποδόσφαιρο.

 

Αναλυτικά:

 

«Προς: ΕΠΟ

 

Υπ΄'οψιν κου Ευάγγελου Γραμμένου

 

Κοιν.: Εκτελεστική Επιτροπή

 

Κοιν.: Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου 13/5/2020

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

 

Μέλη των επιτροπών,

 

Οι ομάδες του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής Γυναικών 2019-20,

 

επιθυμούν να σας ενημερώσουν για τις αποφάσεις που έλαβαν στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία των εκπροσώπων τους, την Τρίτη 13/5/2020 με κεντρικό θέμα το Γυναικείο Ποδόσφαιρο και την αναβάθμισή του με βάση και τα δεδομένα που έχουν προκύψει από τις συνέπειες της πανδημίας.

 

Επιγραμματικά σας αναφέρουμε τις αποφάσεις μας:

 

Σχηματισμός Επιτροπής που θα αντιπροσωπεύσει τις ομάδες στις όποιες συζητήσεις χρειαστεί να γίνουν με την ΕΠΟ.

Εξουσιοδότηση της Επιτροπής των ομάδων να ζητήσει άμεσα συνάντηση με την Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ κου Ευάγγελου Γραμμένου με σκοπό την ανάπτυξη των θέσεων και των απόψεων των ομάδων που προέκυψαν μετά την τηλεδιάσκεψη όπως και αυτών που κατατέθηκαν με την από 6/5/2020 επιστολή των ομάδων.

Λόγω των κυβερνητικών περιοριστικών μέτρων που δεν επιτρέπουν τον άμεσο ορισμό και την πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης, αιτούμαστε την αναστολή όλων των αποφάσεων της ΕΠΟ σχετικές με το Γυναικείο Ποδόσφαιρο, εκτός της απόφασης για την επικύρωση των βαθμολογιών(εφόσον υπάρχει πίεση χρόνου από την UEFA) και αυτήν της τυπικής επικύρωσης της απόφασης για αναδιάρθρωση χωρίς όμως να υπάρξει και η επικύρωση κάποιου συγκεκριμένου πλάνου, το οποίο θα είναι και ένα από τα βασικά θέματα αυτής της συνάντησης.

 

Εκ μέρους των ομάδων της Α' Εθνικής Γυναικών του πρωταθλήματος 2019-2020, Τα Σωματεία & οι Υπεύθυνοι των ομάδων

 

ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

 

ΑΕΛ

 

ΑΡΗΣ

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΓΙΑΝΝΕΝΑ

 

ΓΛΥΦΑΔΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

 

ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

 

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008

 

ΟΦΗ

 

ΠΑΟΚ

 

ΤΡΙΚΑΛΑ 2011».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου