Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Αετός Νήσου : Τριπλό "χτύπημα" με Τζάλλα, Γεράση, Λώλη!!!



Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Αετό Νήσου, που όπως φαίνεται φέτος θα ανακοινώνει τις μεταγραφές που κάνει, μιας και έχει θέσει υψηλούς στόχους!

Έρχονται «πακέτο» από την ομάδα των Χουλιαράδων οι Φώτης Λώλης, Στέργιος Γεράσης και Βγγέλης Τζάλλας.

Ο πρώτος επιθετικός με 16 γκολ την περσινή σεζόν και 11 την προπέρσινη, ήταν εκ των βασικών συντελεστών της πολύ καλή πορείας των Χουλιαράδων. Έχει ξεκινήσει από τις υποδομές του Π.Α.Σ. Γιάννινα, πριν πάει στην Α.Ε.Μ. και μετά στους Χουλιαράδες.

Στο χώρο του κέντρου ο Γεράσης, με τετραετή εμπειρία στους Χουλιαάδες και στις πολύ καλές πορείες που έκαναν, ενώ πιο πριν ήταν στις υποδομές του Πήγασου. Θα βοηθήσει σίγουρα κι αυτός την ομάδα του Νησιού.

Τέλος ο Βαγγέλης Τζάλλας στα μπακ, με μεγάλη εμπειρία κι αυτός στα γήπεδα της Α΄ Ερασιτεχνικής. Μια τριετία στο Πέραμα, πριν τους Χουλιαράδες, στη Μουσιωτίτσα και το Βελισσάριο παλιότερα θα βοηθήσει και αυτός τον Αετό που φέτος έχει θέσει υψηλούς στόχος.

Η διοίκηση της ομάδας έχει μιλήσει και με άλλους ποδοσφαιριστές, κάποιοι πρέπει να θεωρούνται κλεισμένοι, αλλά παραμένουν τα τυπικά για τις ανακοινώσεις.


Η ανακοίνωση της ομάδας :

"Ο Α.Σ. Αετός Νήσου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Τζάλλα Ευάγγελο, Λώλη Φώτη και Γεράση Στέργιο από την ομάδα των Χουλιαράδων. Επίσης η έναρξη της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 27 Ιουλίου."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου