Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Κερκίδα στο Αγία Σοφία και βελτίωση του αγωνιστικού χώρου!!! (Photos)



Πολύ σημαντικές βελτιωτικές εργασίες γίνονται στα γήπεδα της Μπάφρας και της Νεοκαισάρειας (Αγία Σοφία), όσον αφορά και τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και πέριξ αυτού!

Στην έδρα της Α.Ε. Μικρασιατών και των Κραψητών – Καππαδοκών, στον αγωνιστικό χώρο έχει γίνει επανασπορά, οξυγόνωση και ότι άλλο χρειάζεται για να είναι σε καλή κατάσταση την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Με προσωπική εργασία των διοικούντων της Α.Ε.Μ. και της φύσης….. μιας και έριξε αρκετή βροχή για καλοκαίρι, το χόρτο έχει αναπτυχθεί και θα γίνει το κατάλληλο κούρεμα όταν χρειαστεί. Φαίνεται να έχει γίνει καλή δουλεία, ώστε να μην έχει τα προβλήματα προηγούμενων χρόνων με τη λάσπη να κυριαρχεί.




Στους εξωτερικούς χώρους τώρα, γίνεται ανέγερση κερκίδας από την απέναντι πλευρά που βρίσκονται οι πάγκοι (για όσους γνωρίζουν το γήπεδο) με βοήθεια από την Περιφέρεια και γι’ αυτό οι ιθύνοντες της Α.Ε.Μ. ευχαριστούν πολύ τους αρμόδιους. Είναι ένα έργο που περιλάμβανε κερκίδες στο συγκεκριμένο γήπεδο, στο Κουτσελιό και στην Ηλιόκαλη. Έργα έγιναν και στα αποδυτήρια του Αγία Σοφιά, όπου ανακαινίστηκαν τα μπάνια και οι τουαλέτες.


Πέρα από το γήπεδο που θα αγωνίζονται οι ομάδες τις περιοχής έχει «πρασινίσει» και το παλιό ξερό γήπεδο Μπάφρας δίπλα από το Δημοτικό Σχολείο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προπονητικό γήπεδο. Ήδη έχει δηλώσει τον ενδιαφέρον να κάνει εκεί την φετινή του προετοιμασία ο Ολυμπιακός Βοτανικού. Επίσης έχει μπει ο κατάλληλος φωτισμός και από τις δυο πλευρές του γηπέδου, ώστε να μπορούν να γίνουν και νυχτερινές προπονήσεις. Τέλος και στα παλιά αποδυτήρια έχουν γίνει βελτιωτικές εργασίες για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου