Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Έγινε το deal Άτλα και Χουλιαράδων - Προπονητής ο Κοζανίτης!



Μια συνεργασία που "ψήνονταν" εδώ και αρκετό καιρό, όσον αφορά την ομάδα των Χουλιαράδων και την Ακαδημία του Άτλα, τελικά πραγματοποιήθηκε και η πλευρά του Άτλα εξέδωσε ανακοίνωση.

Όπως μαθαίνουμε έγινε κάποια τροποποίηση στο καταστατικό, αλλά για το όνομα δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη διευκρίνιση (μια πληροφορία λέει αρχικά ως Χουλιαράδες και μετέπειτα ίσως σε Atlas Epirus F.C). Επίσης, ο πρώην πρόεδρος της Α.Ε.Χ., Κώστας Σιόντης, θα είναι στο Δ.Σ. της ομάδας. Η ομάδα θα αγωνίζεται στην Α΄ Ερασιτεχνική, όπως μέχρι πρότινος η Α.Ε. Χουλιαράδων.

 

Η ανακοίνωση :

"Η Σχολή Ποδοσφαίρου Atlas Epirus F.C. έχοντας ως στόχο τη συνεχή ενασχόληση των ποδοσφαιριστών της και μετά το πέρας των ποδοσφαιρικών-ακαδημαϊκών τους υποχρεώσεων ανακοινώνει την απορρόφηση του σωματείου Α. Ε. Χουλιαράδων που αγωνίζεται στην Α' Ερασιτεχνική κατηγορία υπό την σκέπη της, με νέα έδρα το Epirus Football Arena.

Το ρόστερ θα απαρτίζεται ως επί το πλείστων από νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς και με μερικούς ακόμη έμπειρους. Κύριο μέλημα μας είναι οι αθλητές να έχουν ακόμη μια δυνατότητα συνέχισης της προσπάθειας τους για την εκπλήρωση των φιλοδοξιών τους.

Προπονητής της ομάδας για τη νέα σεζόν θα είναι ο κ. Αντώνης Κοζανίτης.

Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση της Α. Ε. Χουλιαράδων για την αγαστή συνεργασία ώστε να προχωρήσει το νέο αυτό εγχείρημα.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει Τετάρτη 29 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις μας."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου