Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Ηλιόκαλη : Προετοιμασία με έμφαση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές!!! (Video- Photos)


Εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει προετοιμασία και η ομάδα του Π.Α.Ο. Ηλιόκαλης, με καινούργιο τεχνικό τον Αντώνη Δημητρίου και νέους στόχους για τη φετινή σεζόν.

Οι «πράσινοι» προπονούνται καθημερινώς στο γήπεδο Ηλιόκαλης, που είναι εξαιρετικής ομορφιάς, λόγω και του περιβάλλοντα χώρου με πλατάνια και γενικά μέσα στη φύση. Όπως έχουμε πει και σε παλιότερα άρθρο έχει κατασκευαστεί και τσιμεντένια κερκίδα, ενώ γίνονται κι άλλες εργασίες βελτίωσης.

Η ομάδα φέτος θα ρίξει το βάρος της κυρίως στους πιο μικρούς ηλικιακά παίκτες, με ταλέντο και όρεξη για ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με την εμπειρία κάποιων παλιότερων. Ήδη έχουν γίνει κάποιες μεταγραφές (Μπαμπούλιας, Τζούμας), αλλά αναμένονται κι άλλες κινήσεις, όπως προείπαμε, κυρίως νεαρών παικτών. Η παρουσία στις προπονήσεις είναι ικανοποιητική, με 14-15 ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια θα προστεθούν και οι υπόλοιποι που απουσιάζουν λόγω διακοπών ή εργασιών.

Στόχος είναι η ομάδα φέτος να είναι αρκετά πιο ανταγωνιστική από πέρυσι, που η διακοπή την βρήκε στη ζώνη των play out, αλλά και να πλασαριστεί στις πιο υψηλές θέσεις της βαθμολογίας του Β΄ Ομίλου στην Β΄ Ερασιτεχνική.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου