Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Φιλική νίκη η Καστρίτσα - Δυνατό και το Κουτσελιό!!!


Φιλικό προετοιμασίας έδωσε χτες στο γήπεδο Καστρίτσας ο τοπικός Αγροτικός με τον γειτονικό Π.Α.Ο. Κουτσελιό, νικώντας με σκορ 3-0!

Οι κιτρινόμαυροι έχουν κρατήσει σχεδόν όλο τον περσινό κορμό, συν κάποιες προσθήκες, οπότε οι βλέψεις τους είναι πρωταγωνιστικές και φέτος στο πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής.  Από την άλλη τα «περιστέρια» έχουν επίσης ενισχυθεί πάρα πολύ για ομάδα Β΄ Ερασιτεχνικής, κάτι που φάνηκε και στο συγκεκριμένο φιλικό.

Αμυντικά οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν αρκετά καλά, αν και η σαφώς πιο ποιοτική ομάδα της Καστρίτσας είχε τις ευκαιρίες και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το σκορ έμεινε στο 0-0.

Στην επανάληψη η πρώτη καλή στιγμή ήταν για το Κουτσελιό, όπως και στο πρώτο μέρος, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι τα ηνία. Με δυο γκολ του Θανάση κι ένα του Διαμαντόπουλο (πολύ όμορφο) διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος και από τις δυο ομάδες και όπως είπαμε, ειδικά για τους φιλοξενούμενους φαίνεται πως δεν είναι ρόστερ Β΄ Ερασιτεχνικής. Να σημειώσουμε ότι το Κουτσελιό είχε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην αποστολή, που χρησιμοποιήθηκαν όλοι κυρίως στην επανάληψη.


Στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού πρώτοι απείλησαν οι φιλοξενούμενοι, με ένα σουτ του Αναγνωστόπουλου, σε φάση αντεπίθεσης, που πέρασε λίγο έξω.

Στη συνέχεια η Καστρίτσα ανέβασε στροφές, με την πρώτη καλή στιγμή να είναι ένα σουτ του Διαμαντόπουλου, αλλά απέκρουε ο Στεργίου. Ακολουθεί μια πολύ καλή φάση για τον Αγορικό, ο Αλεξίου με ατομική ενέργεια κάνει τη «μπούκα» στην περιοχή, σουτάρει, αποκρούει ο Στεργίου, η μπάλα στον Διαμαντόπουλο, ξανά στον Αλεξίου που αυτή τη φορά σημαδεύει το αριστερό κάθετο δοκάρι με πλασέ.

Πριν την ανάπαυλα δυο μακρινά σουτ των Διαμαντόπουλου και Αναστασιάδη πέρασα για λίγο άουτ.

Στην επανάληψη και πάλι η πρώτη καλή φάση άνηκε στο Κουτσελιό, όταν ο Αναγωνστόπουλος με ωραία ατομική ενέργεια, πάσαρε παράλληλα από αριστερά, σουτ του Γιωτίτσα μέσα από την περιοχή, πάνω από την εστία η μπάλα.

Από εκεί και μετά ξανά πίεση από τους γηπεδούχους, σουτ του Διαμαντόπουλου από αριστερά, λίγο έξω από το απέναντι δοκάρι η μπάλα. Για να έρθει τελικά το γκολ στην επόμενη φάση της Καστρίτσας, ωραία κάθετη πάσα του Ναυρόζογλου, πλασέ του Θανάση από κοντά για το 1-0.

Μετά ένα σουτ του Τσεκούρα από το ύψος της περιοχής, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Προς το φινάλε του ματς έρχονται τα άλλα δυο τέρματα των γηπεδούχων. Κόρνερ του Διαμαντόπουλου από αριστερά, αφύλακτος μπροστά από την εστία ο Θανάσης κάνει το 2-0 και το τελικό 3-0 με σέντρα σουτ του Διαμαντόπουλου από αριστερά, στο απέναντι δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα.

 

ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ : Διαμάντης, Μπίζιος, Κρανάς, Δοβανάς, Διαμαντόπουλος, Σπαλιάρας, Αναστασιάδης, Τσεκούρας, Αλεξίου, Μπιστιόλης, Θανάσης

Έπαιξαν : Ναυρόζογλου, Γκούβας

ΚΟΥΤΣΕΛΙΟ : Στεργίου, Κακαράντζας Α., Κρανάς Θ., Δάσκαλος Α., Τσακμάκης, Μπακαγιάννης, Γιωτίτσας, Δάσκαλος Ι., Αναγνωστόπουλος, Κούτλας, Βάσιος

Έπαιξαν : Ντούτσης, Ντόβας, Κρανάς Χ., Τζάλλας, Μπλέτσας, Ζήκας, Καμπότας, Καρυωτάκης, Τασούλας

 

 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου