Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Ανατολή : Ανακοινώνει σχεδιασμό και έναρξη προετοιμασίας!!!


Η νέα διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής με ανακοίνωση της ενμερώνει για την έναρξη προετοιμασίας της σεζόν που έρχεται, καθώς και τον σχεδιασμό της ομάδας.

Η ενημέρωση που έχουμε όσον αφορά το Δ.Σ., είναι ότι θα συσταθεί σε σώμα μέσα στον Αύγουστο, καθώς κάποια μέλη του λείπουν για καλοκαιρινές διακοπές.


Η ανακοίνωση της ομάδας :

Έναρξη της προετοιμασίας του Α.Ο. Ανατολής την Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 19:00 στο Γήπεδο Ανατολής, εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ.ΗΠ.

Η πρώτη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30. Την πρώτη προπόνηση και μέχρι να κλείσει το θέμα του προπονητή (μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου), θα την πραγματοποιήσει ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Α.Ο. Ανατολής - ΑΕΚ F.C. Development Network κ. Στράτος Γκαρόζης και ο προπονητής του τμήματος Κ-16 κ. Ηρακλής Σακκάς.

Στις προπονήσεις θα συμμετάσχουν:

- Οι παλιοί παίκτες της ομάδας

- Οι παίκτες που έχουν συμφωνήσει

- Το τμήμα υποδομής Κ-16 της Ανατολής - ΑΕΚ F.C. D.N.

- Νέα ταλέντα της ευρύτερης περιοχής που επιθυμούν να διακριθούν και να αναδειχθούν μέσω του Α.Ο. Ανατολής

Δεδομένων των υγειονομικών κανονισμών, οι νέοι παίκτες που επιθυμούν να δοκιμαστούν, θα πρέπει να επικοινωνήσουν πρώτα με τον κ. Στράτο Γκαρόζη στο τηλέφωνο 6973805020.

Να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια, ο Α.Ο. Ανατολής τροφοδοτεί σταθερά με νέα ταλέντα τις κορυφαίες ομάδες της Super League και τις μικρές Εθνικές Ομάδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου