Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Ελληνικό : Πήρε Τσόλα και Γκουντέβενο - Αύριο αγιασμός στη φυσική έδρα!!!


Δυο μεταγραφές για την ομάδα του Ελληνικού, μια στη θέση του τερματοφύλακα και μια για τη δεξιά πλάγια γραμμή, νεαρού ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκε από τον Π.Α.Σ. Μέτσοβο, ο 20χρονος Βασίλης Γκουντέβενος, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ και μπακ. Τα 4 τελευταία χρόνια έχει παίξει με τους «μπλε» σε Α΄ και Β΄ Ερασιτεχνική, ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί στις υποδομές και στην μεγάλη ομάδα του Πήγασου.

Για την υπεράσπιση της εστίας αποκτήθηκε από τον Α.Ο. Ζωοδόχου ο γκολκίπερ Δημήτρης Τσόλας. Ο 38χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες του Ερασιτεχνικού, με πιο πρόσφατες την Α.Ε.Μ., τις Πηγές Λούρου, τη Πεδινή και το Α.Π.Ο.Ε.Λ.. Αναμένεται να βοηθήσει κι αυτός τη νέα του ομάδας.

Η διοίκηση της Αναγέννησης τους καλωσορίζει στις τάξεις της και εύχεται υγεία και επιτυχίες. Επίσης ενημερώνει πως αύριο το απόγευμα θα γίνει αγιασμός στο γήπεδο Ελληνικού και στη συνέχεια θα ακολουθήσει φιλικό με την ομάδα του Σταυραετού Συρράκου. Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλες προσθήκες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου