Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Πεντέλη : Στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας οι «αρκούδες»!!! (Video – Photos)

 

Στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας έχει μπει η ομάδα του Π.Α.Ο. Πεντέλης, που πραγματοποιεί τις προπονήσεις της στο γήπεδο Κοσμηράς, καθώς στης Λαψίστας, που έχει δηλώσει και ως έδρα για φέτος, γίνονται ακόμα κάποιες βελτιωτικές εργασίες.

Παρουσία αρκετών ποδοσφαιριστών, του προπονητή Σωτήρη Βλαχογιώργου και μελών της διοίκησης γίνονται οι προπονήσεις. Οι «αρκούδες» έχουν κρατήσει αρκετά μέλη από τον περσινό βασικό κορμό της ομάδας και σύντομα θα ανακοινωθούν και κάποιες μεταγραφές.

Πέρυσι η χρόνια κρίνεται αρκετά επιτυχημένη, μιας και η ομάδα προέρχονταν από την προπέρσινη Γ΄ Ερασιτεχνική και εξασφάλισε γενικά εύκολα την παραμονή της στην κατηγορία, αφού πριν τη διακοπή ήταν περίπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Φέτος θέλει να έχει όσο γίνεται καλύτερη πορεία από πέρυσι και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πριν τη διακοπή, μιας και στο δεύτερο γύρο ήταν αήττητη.

Τέλος η διοίκηση της Πεντέλης θέλει να ευχαριστήσει την αντίστοιχη της Κοσμηράς, για την παραχώρηση του γηπέδου, ώστε να γίνει σωστά η προετοιμασία.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου