Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Ρούκος : "Εμπιστεύομαι την ομάδα μου, γι'αυτό παρέμεινε ο βασικός κορμός"!!! (Video)


Μετά το φιλικό με το Ελληνικό ο προπονητής του Σταυραετού Συρράκου, Γιώργος Ρούκος, έκανε δηλώσεις αναφέροντας πως η προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και δυο εβδομάδες. Έχουν παιχτεί δυο φιλικά μαζί με το σημερινό, το άλλο ήταν με τη Βουνοπλαγιά, που πήγε 2-2. Τις επόμενες 3-4 μέρες θ υπάρχει ένα ρεπό, λόγω της εορτής του Δεκαπενταύγουστου.

Για το ρόστερ δήλωσε πως εμπιστεύεται την ομάδα του ,που πέρυσι έκανε αρκετά καλή πορεία στη Β΄ Ερασιτεχνική, γι’ αυτό και ο βασικός κορμός παραμένει. Στον Σταυραετό επέστρεψε ο Αλέξανδρος Κομπούλης, που είχε πάει για μια χρονιά στην Α.Ε. Γιάννενα και μεταγράφηκε από τις ακαδημίες του Αστέρα Ιωαννινων ο νεαρός Νικήτας Μοτσενίγος. Για επιπλέον προσθήκες, θα φανεί στην προετοιμασία που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, οπότε μπορεί να γίνουν 1-2 το πολύ.

Για το σημερινό φιλικό είπε πως υπήρχαν πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών της ομάδας, λόγω διακοπών και εργασιών. Μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα μπουν ξανά σε ρυθμούς, ώστε να είναι έτοιμοι για την Έναρξη του κυπέλλου και του πρωταθλήματος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου