Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

"Αγγλία" στην Ηλιόκαλη, φοβερή ανατροπή από 0-3, σε 6-3!!!




Κάτι από Αγγλία θύμιζε ο καιρός στα Γιάννενα, κάτι από Αγγλία θύμιζε και το ματς στην Ηλιόκαλη, μεταξύ της τοπική ομάδα και της Χρυσοβίτσας!

Το σφύριγμα τη λήξης βρήκε τους γηπεδούχους νικητές με σκορ 6-3, αλλά κάνοντας μια φοβερή ανατροπή, μιας και στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-3!!!!!

Στο 9ο λεπτό σουτ του Παλαιοπάνου, άουτ η μπάλα. Στο 11΄ ο Γκουγιάννος ασίστ στον Τζούμα, ψηλοκρεμαστό σουτ του δεύτερου, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 18΄ δυνατό μακρινό σουτ του Αλεξίου Ι., στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα και στην επαναφορά ο Παλαιοπάνος κάνει το 0-1. Στο 26΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σίδερη για το 0-2. Στο 29΄ συρτό πλασέ του Σιούλη, βγάζει σε κόρνερ ο Γκαραμέτσιος. Στο 31΄ εκτέλεση φάουλ του Λέτσιου, κεφαλιά του Μπίνα, βγάζει σε κόρνερ ο Γκόγκος. Στο 37΄ ασίστ του Σιούλη στον Αλεξίου Ι., διαγώνιο σουτ του δεύτερου, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 41΄ σέντρα του Τζούμα, κεφαλιά ο Σκουτελιάς, άουτ η μπάλα. Στο 42΄ σέντρα – σουτ από αριστερά του Αλεξίου Ι. και η μπάλα στο πλεχτό για το 0-3. Στο 44΄ εκτέλεση φάουλ του Γκουγιάννου από πλάγια, η μπάλα περνάει από όλους και καταλήγει στα δίχτυα για το 1-3.

Στο 52΄ συρτό σουτ του Παλαιοπάνου αποκρούει ο Γκαραμέτσιος. Στο 53΄ σουτ του Μπίνα, η μπάλα κοντράρει σε σώματα, στρώνεται στον Τζούμα, που με συρτό σουτ μειώνει κι άλλο σε 2-3. Δυο λεπτά μετά ατομική ενέργεια και σουτ του Λέτσιου, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Γκόγκος. Στο 58΄ ο Μπίνας σπάει τη μπάλα από δεξιά, μέσα από την μικρή περιοχή σουτάρει ο Σκουτελιάς, ελάχιστα άουτ η μπάλα. Στο 59΄ σέντρα του Τσίνη από αριστερά, κεφαλιά ο Σκουτελιάς και η ισοφάριση σε 3-3. Στο 68΄σέντρα – σουτ του Πλαιοπάνου, με δυσκολία αποκρούει ο Γκαραμέτσιος. Στο 72΄ σουτ Λέτσιου από πού κοντά, πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 74΄ ο Λέτσιος βγαίνει τετ-α-τετ και πλασάρει εύστοχα για το 4-3. Στο 76΄ ο Γκουγιάννος με σουτ εντός περιοχής κάνει το 5-3. Στο 80΄ πάσα του Μπίνα από δεξιά, σουτ του Γκουγιάννου και 6-3. Τελευταία φάση στο 89΄, φάουλ του Στάθη, προβολή του Τζώρτζη, αποκρούει ο Γκόγκος.


Οι πληροφορίες του ρεπορτάζ είναι από τον Πέτρο Σιούλη *

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου