Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Αμφιθέα : Τα πάει καλύτερα εκτός, 0-4 μεσ' την Κληματιά!!!


Καλύτερα φαίνεται να τα πηγαίνει εκτός έδρας ο Αστέρας Αμφιθέας, μιας και οι δυο νίκες που έχει στο πρωτάθλημα είναι μακριά από το γήπεδο του!

Σήμερα πήρε μια εμφατική νίκη μέσα στην Κληματιά, η οποία δεν έχει κανει το ξεκίνημα που θα περίμενε στην αρχή του πρωταθλήματος.

Στο 0-1 ο Κολόκας γέμισε από στημένη φάση, ο Μίτος πήρε τη κεφαλιά και σκόραρε. Στο 0-2 πάλι γεμίζει ο Κολόκας, πάλι κεφαλιά, αυτή τη φορά από τον Κώτση για το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά από διώξιμο του Μπαρούτα, η μπάλα βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Κληματιάς και ο Κώτσης πλάσαρε για το 0-3. Το τελικό 0-4 έγραψε ο Φάης με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κολόκα.

Οι γηπεδούχοι δεν ήταν καλοί στο σημερινό παιχνίδι και απείλησαν με ένα τετ-α-τετ του Γιαννάκη κι ένα σουτ του Στεφάνου. Οι φιλοξενούμενοι εκτός από τα γκολ είχαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο σε σουτ του Καραγιάννη και κεφαλιά του Μπίμπα μετά από σέντρα του Καραγιάννη , καθώς και με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Κολόκα, που πέρασε λίγο άουτ, στην επανάληψη σουτ  των Μπίμπα και Λιάπη, αλλά απέκρουσε ο Στράιχερ.


Το ρεπορτάζ προέρχεται από πληροφορίες παραγόντων, προπονητών και ποδοσφαιριστών των δυο πλευρών *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου