Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Νίκη - πρόκριση για την Κόντσικα, 1-3 το Περιστέρι!!!

Την νίκη πρόκριση πήρε η Κόντσικα επί του Αετού Περιστερίου με σκορ 1-3, σε ματς που έγινε για την Α΄ Φάση του Κυπέλλου, στο γήπεδο του Epirus Sport.

Οι γηπεδούχοι αν και αγωνίζονται στη Γ΄ Ερασιτεχνική και δεν είναι απαραίτητη η συμμετοχή τους στο θεσμό, θέλησαν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους με ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Η Κόντσικα από την άλλη, στην ουσία ξαναχτίζεται από την αρχή και όπως είχαμε γράψει ξανά έχει κάνει στην ουσία μεταγραφή τους παίκτες από τη Δόξα Αναργύρων, που δεν θα συμμετέχει στη Γ΄ Ερασιτεχνική, ενώ του χρόνου υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για μια συγχώνευση με όνομα που θα παραπέμπει στα Γραμμενοχώρια.

Στα του ματς τώρα, στο 16΄ ο Σίνδος εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, στην άλλη πλευρά της περιοχής, δυνατό σουτ του Καραδήμα για το 0-1. Στο 24΄ο νεαρός Χαραλάμπους πιάνει ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ, ξεγελάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και κάνει το 0-2. Στο 38΄παράλληλη πάσα του Λαδά από αριστερά, προβολή του Λάζου από κοντά, λίγο έξω η μπάλα. Στο 40΄ καλό σουτ του Λάζου, λίγο άουτ. Δυο λεπτά μετά ο Παππάς Θ., μετά από κόντρες, με πλασέ μειώνει σε 1-2. Στο 45΄ ασίστ Χαραλάμπους, σουτ του Ρέσσου από δεξιά, αποκρούει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 62΄ χάνει ευκαιρία σε φάση τετ-α-τετ ο Χαρλάμπου. Στο 65΄ σουτ το Σίνδρου από το ημυικύκλιο της περιοχής, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 81΄ σέντρα του Νούτσου από δεξιά, κοντινή κεφαλιά του Λαδά για το 1-3. Στο 90΄ ο Τζούμας για το Περιστέρι κλέβει τη μπάλα, βγαίνει τετ-α-τετ με τον Σελιβάνωφ, αλλά ο γκολκίπερ της Κόντσικας αποκρούει.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ : Παππάς Σ., Προσμίτης (Καλούδης 70΄), Ψυχούδης, Σάρρας, Τζούμας, Ρίνης, Τοντσέφ, Παίδας, Καψάλης (Γιαννούλας 14΄), Παππάς Θ., Λαζάνης

ΚΟΝΤΣΙΚΑ : Σελιβάνωφ, Ρέσσος,  Λαδάς, Καραδήμας, Καραλής, Συμεωνίδης, Λάζος, Χαραλάμπους, Λαγός (Νούτσος 63΄), Γιώτης, Σίνδος



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου