Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Πήγε να κάνει το "μπαμ", αλλά τελικά 2-2 με τον Άρη!!!


Πήγε να κάνει το «μπαμ» ο Π.Α.Σ. μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά δεν άντεξε τελικά στην επανάληψη και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη έληξε ισόπαλο 2-2!

Στο 6΄ σουτ του Πίρσμαν, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 10΄ δυνατό σουτ του Μπερτόγλιο από το ύψος της περιοχής, αποκρούει ο Χουτεσιώτης. Οι κυανόλευκοι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους και στο 15ο λεπτό με ωραίο σουτ του Νάουμετς, μετά από πάσα του Παμλίδη από δεξιά, νίκησε τον Κουέστα για το 0-1 . Στο 19΄ ο Άρης πάει να απαντήσει με σουτ του Φετφατζίδη, αλλά αποκρούει ο Χουτεσιώτης. Στο επόμενο λεπτό ωραία εκτέλεση φάουλ του Ματίγια από αριστερά, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 22΄ έρχεται το 0-2, όταν ο Καρτάλη εκτέλεσε κόρνερ, στο δεύτερο δοκάρι ο Ερμπούσπε πήρε τη κεφαλιά κι ενώ η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα τη βρήκε και ο Παντελάκης πριν καταλήξει στο πλεχτό. Στο 29΄καλό σουτ του Ρο, λίγο άουτ η μπάλα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Μπούνο Γκάμα, ελάχιστα άουτ η μπάλα.

Ο Άρης μπήκε φουριόζος στην επανάληψη και μόλις στο 48΄, πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Φετφατζίδη, που μειώνει σε 1-2. Στο 67΄  έρχεται η ισοφάριση σε 2-2, όταν ο Ματίγια στέλνει με απευθείας εκτέλεση φάουλ τη μπάλα στο «γάμα» της εστίας του Χουτεσιώτη. Το ματς στη συνέχεια κυλά χωρίς πολλές ευκαιρίες και τις καθυστερήσεις ο Π.Α.Σ. πήγε να χτυπήσει ξανά, όταν ο Λιάσος έστειλε με σουτ τη μπάλα πάνω από την εστία, έπειτα από φάουλ του Κριζμάν.


ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Γκάνεα, Δεληζήσης, Ντάτκοβιτς (46' Τζέγκο), Ρόουζ, Ματίγια, Σάσα (65' Μαντσίνι), Γκάμα, Μπερτόλιο (77' Μάνος), Φετφατζίδης, Λόπεζ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Παντελάκης, Σιόντης, Καρτάλης (63' Ντομίγκεθ), Παμλίδης (86' Λιάσος), Νάουμετς (46' Κάστρο), Κρίζμαν, Λεό (56' Λώλης).


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου