Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

«Κόμπρα» η Κράψη χτύπησε στο τέλος με χατ –τρικ Σταμούλη!!!


Στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ. η Κράψη έδωσε το πρώτο της ματς ως γηπεδούχος φέτος, με αντίπαλο το Νησί και πήρε τη νίκη με σκορ 3-2!

Τα τρία τέρματα των γηπεδούχων πέτυχε ο Σταμούλης και το νικητήριο μπήκε στην κυριολεξία σε «νεκρό χρόνο», καθώς αμέσως μετά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη.

Πρώτοι άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι. Στο 53΄ έγινε το 1-1, όταν ο Χριστακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, πλασέ του Σταμούλη και η μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά μετά γίνεται η ανατροπή, όταν ο Νούγιας πάσαρε στον Σταμούλη και ο δεύτερος με πλασέ έκανε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2. Το τελικό 3-2 έγινε στις καθυστερήσεις, όταν ο Ζαμπέτας εκτέλεσε κόρνερ, διαγώνιο σουτ του Σταμούλη και η μπάλα στο πλεχτό μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι γηπεδούχοι στο 1ο ημίχρονο είχαν αρχικά ευκαιρίες με τους Νούγια, Χριστακόπουλο και Νάσιο. Πριν την ανάπαυλα ο τερματοφύλακας του Νησιού, σώζει σε ευκαιρία που είσε ο Νούγιας.

Στο 49΄ η Κράψη είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 49΄, σουτ του Χριστακόπουλου, απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, στην επαναφορά πλασέ του Νούγια, διώχνουν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.

Κράψη: Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Καράσας, Νάσιος, Πάνος, Μαλάτος, Τσουμάνης, Τσάνης (87΄ Ζαμπέτας), Νούγιας (83΄ Γεωργιάδης), Σταμούλης, Χριστακόπουλος (77΄ Ριστάνης)


Οι πληροφορίες του ρεπορτάζ από τον Μιχάλη Τσάγκα *

Μετά από απαίτηση της διοίκησης του Αετού Νήσου να μην ασχοληθούμε ξανά με την ομάδα τους, δεν θα αναγράφονται στοιχεία της και ρεπορτάζ από τα ματς που συμμετέχει, παρά μόνο των αντιπάλων *

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου