Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Νεοχωρόπουλο : Διπλασίασε τις νίκες, 0-1 μεσ' την Ελεούσα!!! (Video)


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το Νεοχωρόπουλο στο πρωτάθλημα, αφού πέρασε από την έδρα της Θύελλας Ελεούσας με σκορ 0-1!

Στο πρώτο 20λεπτομια καλή φάση είχε ο Τζιάλλας για την Ελεούσα και ο Μπουκουβάλας για τους φιλοξενούμενους. Στο 27΄ πολύ ωραία ασίστ του Τσίλη, ο Μπουκουβάλας παίρνει τη μπάλα και πλασάρει εύστοχα για το 0-1. Στο 32΄ ανάποδο ψαλίδι του Μαμακή, μπλόκαρε ο Καρατζένης και δυο λεπτά μετά σουτ του Τζιάλλα, η μπάλα πέρασε άουτ.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης πολύ σπουδαία ευκαιρία για τους «γαλάζιους», ο Τσίλης εκτέλεσε κόρνερ, καρφωτή κεφαλιά του Κιτσάκη, αποκρούει εκπληκτικά ο νεαρός Κεφάλας. το 57' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο αφού ο Τέγος αψυχολόγητα σε μια φάση στο κέντρο του γηπέδου σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια. Η Θύελλα στη συνέχει ανέβηκε για να ισοφαρίσει, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν ένα σουτ του Οικονόμου Γ. στο 86΄, να περάσει λίγο έξω.

 

 ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ:Κεφάλας, Ρούστα(80' Φάσιας Ε.), Μαμακής, Οικονόμου Γ., Κωστούλας (35' Παπαντωνίου Δ.), Στουγιάννος, Τζιάλλας, Ζυγούνας, Ρίζος, Οικονόμου Π.(80' Παπαντωνίου Σ.), Σιώζος(80' Φάσιας Ι.)

Α.Ο ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟΥ: Καρατσένης, Μαραγκός, Ηλίας(84' Τσουμάνης), Κούτρας, Κάτσεις, Τέγος, Θεοδώρου(59' Σκαργιώτης), Τσίλης(59' Χάιδος), Κιτσάκης, Μάτσιας, Μπουκουβάλας







 Το ρεπορτάζ και το βίντεο είναι του Τάσου Μπαλάσκα (Sportsioannina) *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου