Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Καλύτερη η Πράμαντα, ο Νάτσης κράτησε όρθιο το Ελληνικό!!!


Στο γήπεδο Ελληνικού η τοπική Αναγέννηση φιλοξένησε την Α.Ε. Πραμάντων με το τελικό αποτέλεσμα να μένει την ισοπαλία με σκορ 1-1!

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν ούτε σήμερα να κάνουν «σεφτέ» στις νίκες στην φυσική τους ανακαινισμένη έδρα. Βέβαια η εμφάνιση τους ήταν κακή, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησαν στο γήπεδο, είχαν εκτός του γκολ κι άλλες καλές ευκαιρίες, καθώς κι ένα χαμένο πέναλτι. Από το ματς δεν έλειψαν και οι κόκκινες, μια για κάθε ομάδα, προς το τέλος του ημιχρόνου.


Η Πράμαντα μπήκε πολύ καλύτερα από τα πρώτα λεπτά και στο 3ο λεπτό ο Βασιλειάδης βγάζει κάθετη πάσα στον Θανάση, σε φάση τετ-α-τετ αυτός, βγάζει σε κόρνερ ο Νάτσης. Στο 7΄ κόρνερ του Θανάση, κεφαλιά ο Κουτσογιώργος μέσα από την περιοχή, πάνω από την εστί η μπάλα. Στο 11΄ σέντρα ο Τσάντας από αριστερά, δεν διώχνει καλά η άμυνα του Ελληνικού, σουτ του Γεωργονίκου στη συνέχεια, με τα πόδια βγάζει σε κόρνερ ο Νάτσης.

Από εκεί και μετά το Ελληνικό προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και στο 14΄μετά από εκτέλεση πλαγίου, ο Στεργίου κάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής, κοντράρει σε σώματα η μπάλα και περνάει για λίγο κόρνερ. Στο 24΄ το Ελληνικό διαμαρτύρεται για μια φάση πέναλτι σε σουτ του Κουτσογιάννη, ο Χρύσης έχει τα χέρια προς το κεφάλι του, πιθανόν και για να προφυλαχτεί.



Στο 27΄ ο Ζάκα κάνει μια ατομική ενέργεια, μπαίνει περιοχή, αλλά το σουτ του είναι αδύναμο και περνάει άουτ. Στο 32΄ έρχεται το γκολ για το Ελληνικό, ο Μπεσόπουλος κάνει γέμισμα από την άμυνα και ο Κουτσογιώργος την προσπάθεια να διώξει με το κεφάλι, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Στο επόμενο λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασιλειάδη, αποκρούει ο Νάτσης. Στο 44΄ έχουμε αποβολή για τους Γκεσούλη από Πράμαντα και Ζάκα από Ελληνικό με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ένα λεπτό πριν έχουν δεχτεί την πρώτη κίτρινη και οι δυο τους, για ένα διαπληκτισμό που είχαν, αλλά δεν το σταμάτησαν και τελικά αποχώρησαν.

Στην επανάληψη δεν μπήκε ποτέ στο ματς το Ελληνικό και η Πράμαντα θα μπορούσε άνετα να πάρει τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν διπλή ευκαιρία στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, απευθείας φάουλ του Βασιλειάδη, διώχνει με γροθιές ο Νάτσης, η μπάλα ξανά στον παίκτη της Πράμαντας, σεντράρει από δεξιά, η μπάλα φτάνει μέσα στην περιοχή, γυριστό σου του Γεωργονίκου, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Νάτσης.

Στο 72΄ έρχεται η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους, κάθετη πάσα του Βασιλειάδη, αποδέκτης ο Θανάσης, που με άψογο πλασέ νικάει τον Νάτση για το 1-1. Στο 79΄ ο Βσιλειάδης κάνει την ατομική ενέργεια, σουτ από τα όρια της περιοχής, με τα πόδια αποκρούει ο Νάτσης. Στο 84΄ ο Μποζέλλα ανατρέπει τον Αρλέτο μέσα στην περιοχή και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί ο Βασιλειάδης, αλλά ο γκολκίπερ Νάτσης δηλώνει και πάλι «παρών» και αποκρούει. Στο 89΄τελευταία ευκαιρία του αγώνα, με τον Γιώτη να κάνει την ατομική ενέργεια και να σουτάρει δυνατά, με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει ο Σιαπλαούρας Ν..

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ : Νάτσης, Μποζέλλα, Ζώης (Γκατζιάνης 72΄), Μπεσόπουλος, Μάντζιος, Γκουντέβενος, Ζάκα, Στεργίου (Στάθης 84΄), Κουτσογιάννης, Σάμαρης (Γιώτης 82΄),

ΠΡΑΜΑΝΤΑ : Σιαπλαούρας Ν., Αγγέλης (Χαρατσής 94΄), Αρλέτος, Κουτσογιώργος, Χρύσης, Γκεσούλης, Γεωργονίκος (Τάτσης 75΄), Σιαπλαούρας Γ., Βασιλειάδης, Θανάσης, Τσάντας


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου