Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Καστρίτσα : Βροχή τα γκολ και νίκη 5-2 τον Βοτανικό!!!


Βροχή τα γκολ στο γήπεδο της Καστρίτσας, με τους γηπεδούχους να επικρατούν επί του Ολυμπιακού Βοτανικού με σκορ 5-2 και να κάνουν το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα!

Ο χορός των γκολ άρχισε πολύ νωρίς, μόλις στο 2ο λεπτό, σέντρα του Δήμου, κεφαλιά Θανάση για το 1-0. Στο 16΄μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, σουτ του Θανάση στου δοκάρι, στην επαναφορά σουτ του Μπίζιου, σώζει προ της εστία ο Ναβρούζογλου. Στο 23΄ σουτ του Κατζιώτη, λίγο έξω η μπάλα. Στο 29΄ διαγώνιο σουτ από δεξιά του Διαμαντόπουλο και η μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στο γίνεται το 3-0 με κεφαλιά του Κλιτσινάρη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Διαμαντόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν πριν την ανάπαυλα με σκαφτό πλασέ του Μπάγια σε 3-1.

Στο 48΄ σουτ του Ρίζου, βγάζει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γιατζόγλου. Στο 58΄ πέναλτι για τον Βοτανικό σε χέρι του Δήμου. Ο Μπάγιας εκτελεί την εσχάτη των ποινών και μειώνει κι άλλο σε 3-2. Στο 62΄ φάουλ του Διαμαντόπουλο, κεφαλιά του Θανάση και 4-2. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Αναστασιάδης με σουτ εντός περιοχής στο 72΄. Στη συνέχεια ο Διαμαντόπουλος έχασε δυο καλές ευκαιρίες από δεξιά, στη μια η μπάλα πήγε άουτ και στην άλλη αμυντικός του Βοτανικού έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στο 82΄ο  Μπάγιας είχε χαμένο τετ-α-τετ για τον Βοτανικό.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου