Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Αγροτικός Αστέρας : Πρώτη νίκη, 3-1 τη Ζωοδόχο που το πάλεψε!!!


Στο γήπεδο Παρακάλαμου ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας υποδέχτηκε την ομάδα της Ζωοδόχου και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με σκορ 3-1!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 26΄,  όταν ο Γκόνης σέντραρε, η μπάλα έφτασε στον Παππά που δεν αστόχησε για το 1-0. Στο 49΄ ήρθε η ισοφάριση για τη Ζωοδόχο, με σουτ του Τσολάκου στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας, μετά από ωραία συνεργασία με τον Κατσίφα. Στο 70΄οι γηπεδούχοι κερδίζουν πέναλτι και ο Φερούλης εκτελεί εύστοχα για το 2-1. Στο 72΄ ο Παππάς Θ. κάνει το τελείωμα από πλάγια, η μπάλα με πορεία προς την εστί, την βρίσκει ο Φερούλης και γράφει το τελικό 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι παρά την ήττα είχαν καλές ευκαιρίες, όπως ένα δοκάρι με τον νεαρό Σταύρου κι ένα με τον Καραγιώργο μετά από κόρνερ του Τσακανίκα. Ο Μούτας είχε δυο καλές στιγμές, μια με φάουλ απέκρουσε ο Ελευθεριάδης και μια με σουτ, έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αντίπαλοι αμυντικοί. Ευκαιρία είχε ο Παππάς από κοντά, μετά από σέντρα του Νικολάου. Ευκαιρίες επίσης με Σιώτα και Τσολάκο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι είχαν κι αυτοί δοκάρι στα πρώτα λεπτά του αγών, από σουτ του Μπισέλα. Ευκαιρίες από κοντά είχαν οι Ζότα Α. και Παππάς Θ., καθώς και κάποια καλά σουτ του Φερούλη.


Το ρεπορτάζ προέρχεται από πληροφορίες παραγόντων, προπονητών και ποδοσφαιριστών των δυο πλευρών *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου