Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Σταυράκι : Άξιζε την πρόκριση και έκανε την ανατροπή, 3-2 τον Βοτανικό!!!


Νίκη – πρόκριση με ανατροπή για το Σταυράκι, που την άξιζε βάση συνολικής εικόνας στο ματς, με 3-2 επί του Βοτανικού στο Ενωσιακό γήπεδο.

Αν και οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 0-2 στο ημίχρονο, ακόμη και στο πρώτο 45λεπτο οι ευκαιρίες και τα δοκάρια ήταν για τους γηπεδούχους. Η υπεροχή τους καρποφόρησε τελικά στην επανάληψη, όπου επίσης είχαν ένα δοκάρι.


Ο Βοτανικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Μπάγιας έβγαλε την ασίστ από αριστερά και ο Τσόκρης με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 11ο λεπτό το Σταυράκι απειλεί πρώτη φορά, ο Ναθαναήλ εκτελεί κόρνερ από δεξιά, κεφαλιά του Τούση, λίγο έξω η μπάλα. Στο 20΄ ακόμα πιο μεγάλη χαμένη ευκαιρία για του γηπεδούχους, ο Κλεισούρας έκανε τη σέντρα από δεξιά, κεφαλιά του Μαργιόλα και η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 30΄ ξανά απειλητικό το Σταυράκι, παράλληλη μπαλιά από δεξιά ο Ναθαναήλ, η Μαργιόλας δεν μπορεί να βρει τη μπάλα, στο δεύτερο δοκάρι σουτ του Τούση, διώχνει ο Μπισέλας προ της εστίας. Στο 35΄ κάθετη πάσα του Γούλα, προσπαθεί να διώξει ο Ραγιάς, αλλά από την κόντρα η μπάλα στρώνεται στον Κλεισούρα, τετ-α-τετ με τον Νικολαίδη, αλλά το σουτ του τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 38΄ κόντρα στη ροή του αγώνα έρχεται το 0-2 για τους ερυθρόλευκους, όταν ο Κατζιώτης σεντράρει από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Μπάγιας πλασάρει εύστοχα. Στο 40΄μια ακόμα καλή στιγμή για του γηπεδούχους, σουτ του Κλεισούρα από δεξιά, αποκρούει ο Νικολαίδης, στην επαναφορά σουτ του Μαργιόλας εντός περιοχής, αποκρούει ο Ασπρούδης. Στο 44΄ ο Τούσης μπαίνει από αριστερά μόνος του, κακό τελείωμα, μπλοκάρει ο Νικολαίδης.

 

Στις αρχές τις επανάληψης το Σταυράκι μπήκε δυναμικά, δείχνοντας από την αρχή τις ορέξεις του και στο 48΄ ο Μαργιόλας πασάρει στον Κολιούση, δυνατό σουτ του δεύτερου, βγάζει με δυσκολία σε κόρνερ ο Νικολαίδης. Στο 53΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ναθαναήλ από αριστερά και αρκετά μακριά από την περιοχή, στο δεξί παραθυράκι του Νικολαίδη η μπάλα και 1-2. Στο 59΄ ο Κολιούσης μπαίνει από αριστερά μέσα στην περιοχή, δεν σπάει στο πέναλτι που έχει συμπαίκτες και το πλασέ του καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 65΄ ο Κολιούσης κατεβάζει ωραία τη μπάλα μετά από απόκρουση της άμυνας του Βοτανικού, σουτάρει και η μπάλα χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι πριν περάσει άουτ. Δυο λεπτά μετά έρχεται η ισοφάριση σε 2-2, όταν ο Βούλγαρης γεμίζει προς την αντίπαλη περιοχή, πολύ ωραίο κατέβασμα και γύρισμα του κορμιού από τον Μαργιόλα, πριν σουτάρει και σκοράρει.

Στο 69΄ο Βοτανικός χάνει την μοναδική ευκαιρία που είχε ως τότε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήταν πολύ σπουδαία. Ο Μπάγιας κάνει την ατομική ενέργεια και την πάσα από δεξιά, ο Ρομποτής εξ επαφής μέσα από την μικρή περιοχή, σημαδεύει τον τερματοφύλακα Γκάτζιο και η μπάλα περνάει κόρνερ.

Σαν μην έφτανε αυτό στο 75΄ έρχεται και η ολική ανατροπή με το 3-2, όταν ο Ναθναήλ εκτελεί φάουλ από αριστερά, η μπάλα περνάει από όλους, αιφνιδιάζεται ο τερματοφύλακας Νικολαίδης, που έχει πέσει και καταλήγει στο πλεχτό. Το 79΄ ο Γούλας απειλεί με σουτ εντός περιοχής, αλλά αποκρούει ο Νικολαίδης. Τελευταία καλή στιγμή του ματς στο 91΄για τους φιλοξενούμενους, σέντρα του Ζώνιου από δεξιά, κεφαλιά του Τσόκρη μέσα από την περιοχή, πάνω από την εστία η μπάλα.

 


ΣΤΑΥΡΑΚΙ : Γκάτζιος, Βούλγαρης, Ναθαναήλ (Καπατσέλης 90΄), Ζιάβρος, Πατσιάς (Φώτος 62΄), Πράσσος, Κολιούσης, Γούλας (Κολιός 90΄), Τούσης (Ζωγράφος 62΄), Μαργιόλας, Κλεισούρας (Μιχάλης 80΄)

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ : Νικολαίδης, Μπισέλας (Μεχμετάι 64΄), Ναβρούζογλου, Ασπρούδης, Ζήκος, Ρομποτής, Ραγιάς (Λάππας 78΄), Χαμπίπης (Ζώνιος 83΄), Μπάγιας, Κατζιώτης (Λαλάι 64΄), Τσόκρης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου