Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Αμπελόκηποι : Δυσκολεύτηκαν αλλά προκρίθηκαν, 2-1 την Κόντσικα!!!


Δυσκολεύτηκε η ομάδα των Αμπελοκήπων απέναντι στην Κόντσικα και πήρε τη νίκη πρόκριση με σκορ 2-1 και ανατροπή!

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό, όταν μετά από ωραία συνεργασία Χαραλάμπους – Στρακόσα και Λαγού Α., ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Στην αμέσως επόμενη φάση ξανά απειλητική η Κόντσικα, με σουτ του Συμεωνίδη, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε. Στη συνέχεια και μέχρι την ανάπαυλα, ο τερματοφύλακας Καλόγηρος των φιλοξενούμενων ήταν αυτός που κράτησε το 0-1, μιας και απέκρουσε πολύ ωραία σουτ του Λόκα και του Καρίτσου, αλλά κι ένα του Παπαλάμπρη. Επίσης άστοχη κεφαλιά είχε ο Τσιούρης Δ.. Στο 45΄ η πιο μεγάλη ευκαιρία των Αμπελοκήπων, με σουτ του Αγγέλη εκτός περιοχής, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Κι άλλο δοκάρι στο 49΄, σέντρα Βλάχου, γυριστό σουτ του Βλαχόπουλου και η μπάλα δεν μπαίνει στα δίχτυα. Στο 78΄ ο Νούτσος ανατρέπει τον Λόκα εντός περιοχής. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Τσιούρης Δ. και ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 85΄ μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία για του Αμπελόκηπους, τετ-α-τετ ο Τσιούρης Δ.., αποκρούει ο τερματοφύλακας Καλόγηρος, στην επαναφορά ο Βλαχόπουλος σουτάρει πάνω από την εστία. Στο 87΄ έρχεται τελικά το γκολ τη λύτρωσης για του γηπεδούχους, σέντρα του Βλάχου, κεφαλιά του Βλαχόπουλου και η μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Αμπελόκηποι : Αθανασίου, Κολιός (67' Δήμος), Μαρκούλας (46' Βλάχος), Τσιούρης Χ., Μανούσης (46' Γρίβας), Παπαλάμπρης, Τσιούρης Δ., Χριστογιώργος (72' Πολίτης), Καρίτσος (46' Βλαχόπουλος), Λόκας, Αγγέλης.

Κόντσικα  : Καλόγηρος, Καραλής (57' Ρέσσος Γ.), Καραδήμας, Νούτσος (78' Χήτας), Κουρμπέλης, Ρέσσος Ε., Γιώτης, Συμεωνίδης, Λαγός, Στρακόσας (67' Λέζος), Χαραλάμπους.

 

Οι πληροφορίες του ρεπορτάζ είναι από τον Μιχάλη Τσάγκα *


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου