Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ματς θρίλερ στη Ζωοδόχο, πρόκριση στα πέναλτι επί του Ρωμανού!!!


Πρόκριση με τη ψυχή στο στόμα για τη Ζωοδόχο και αποκλεισμός στα πέναλτι για τον Αχέρων Ρωμανού, μετά το 3-3 στην κανονική διάρκεια και την παράταση, ενώ στα πέναλτι το σκορ ήταν 5-4.

Οι γηπεδούχοι παρότι προηγήθηκαν δυο φορές στο παιχνίδι, παραλίγο να αποκλειστούν μια φορά στην κανονική διάρκεια του ματς που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-3, αλλά και μια στα πέναλτι, όπου το Ρωμανό βρέθηκε με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση, αλλά η τύχη δεν του έκανε το χατίρι.

Αρχικά προηγήθηκε η Ζωόδοχος στα πρώτα λεπτά του ματς, ο Ανδρέου σέντραρε, κεφαλιά του Μούτα, η μπάλα φεύγει από τον τερματοφύλακα Νάση και ο Νικολάου κάνει το 1-0. Στο 21΄ ο Αλεξίου παίρνει την πάσα από δεξιά και πλασάρει πάνω από τον Βάσιο για να ισοφαρίσει σε 1-1. Δεν περνάνε 5 λεπτά, σέντρα του Ανδρέου, ωραίο κατέβασμα και σουτ του Σιώτα για το 2-1. Στο 56΄ το Ρωμανό ισοφαρίζει και πάλι με ωραίο διαγώνιο σουτ του Μπάμπη από δεξιά. Για να κάνει το 2-3 ο Αλεξίου στο 80΄ με διαγώνιο σουτ, στην απέναντι γωνία η μπάλα. Η Ζωοδόχος είχε απάντηση στο 87΄, όταν ο Ρούσης έκανε τη σέντρα και ο Νικολάου σκόραρε και πάλι για το 3-3.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δυο δοκάρια, ένα με τον Σιώτα στο πρώτο ημίχρονο κι ένα με τον Νικολάου στην επανάληψη. Τρία καλά σουτ είχε ο Μούτας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Το Ρωμανό έχασε κι αυτό ευκαιρίες με τους Αλεξιου, Μπάμπη και μια πολύ καλή με τον Βύζα Α., σε φάση τετ-α-τετ, προς το φινάλε του ματς.

Στα πέναλτι τώρα, το Ρωμανό είχε την τύχη στα πόδια του, αλλά την κλώτσησε, καθώς η Ζωοδόχος έχασε το πρώτο πέναλτι, ενώ το Ρωμανό αστόχησε στα δυο τελευταία :

 

ΖΩΟΔΟΧΟΣ                                                                                     ΡΩΜΑΝΟ

Σιώτας : Απόκρουση                                                                     Μάρκος Ν. : Εύστοχο

Ντόντης : Εύστοχο                                                                        Φαρμάκης : Εύστοχο

Κατσίφας : Εύστοχο                                                                      Μπούνας : Εύστοχο

Βλάχος : Εύστοχο                                                                          Χριστογούλας : Εύστοχο

Βάσιος : Εύστοχο                                                                          Βύζας Α. : Δοκάρι

Καραγεώργος : Εύστοχο                                                             Ιωάννου : Απόκρουση


Το ρεπορτάζ προέρχεται από πληροφορίες παραγόντων, προπονητών και ποδοσφαιριστών των δυο πλευρών *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου