Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Ισοπαλία στην πρεμιέρα για Βοτανικό και Ασβεστοχώρι!!!

Ένα ακόμη ματς που θύμιζε κάτι από την περσινή κούρσα κορυφής στον Β Όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής έγινε στη Λιμνοπούλα, χωρίς όμως νικητή, αφού Βοτανικός και Ασβεστοχώρι ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1!

Η πρώτη καλή φάση ήταν για του φιλοξενούμενους στο 11΄, με φάουλ του Ντάφλου, απέκρουσε όμως ο Γιατζόγλου. Στο 13΄ ο Κατζιώτης σε φάση τετ-α-τετ δεν μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα Κάτσιο. Το Ασβεστοχώρι στη συνέχεια απείλησε δυο φορές με τον Οικονόου Ι., αλλά η πιο σπουδαία ευκαιρία ήταν για τους ερυθρόλευκους, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό Κατζιώτη, Μπάγια και Ναβρούζογλου, ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία.

Μόλις ξεκίνησε η επανάληψη οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πάλι πρώτοι, αλλά ο τερματοφύλακας Γιατζόγλου δεν νικήθηκε σε φάση τετ-α-τετ με τον Ντάφλο. Στο 56΄ ήρθε το γκολ για το Βοτανικό, Τσόκρης σέντρα από αριστερά, κεφαλιά Μπάγια «Παπέν» και η μπάλα στο πλεχτό για το 1-0. Στο 71΄ πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ το Κουτρούμπα εκτινάσσεται και αποκρούει ο Γιατζόγλου. Στο 79΄εκτέλεση φάουλ του Χαμπίπη, τετ-α-τετ του Μπάγια με τον Κάτσιο, αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων δήλωσε «παρών». Λίγο μετά δυνατό σουτ του Ντάφλου, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία. Στο 83΄ έρχεται η ισοφάριση για το Ασβεστοχώρι, κόρνερ του Μαλάμου Α., κεφαλιά του Γεωργίου στο πρώτο δοκάρι για το τελικό 1-1.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ : Γιαγτζόγλου, Μπισέλας[(46' Λάππας(82' Λιάρος)], Μεχμετάι(46' Τσόκρης), Ασπρούδης, Ζήκος, Ρομπότης, Ραγιάς, Χαμπίμπης, Μπάγιας, Ναβρούζογλου, Κατζιώτης(82' Ζώνιος)

Π.Α.Ο ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ: Κάτσιος, Μαλάμος Δ.(Τάτσης), Παπαδημητρίου, Οικονόμου Α., Κουτρούμπας, Γκούζος, Μαγκλάρας Δ.(65' Κολιάκης), Τσαντούλης(73' Γεωργίου), Μαλάμος Α., Οικονόμου Ι., Ντάφλος



Το ρεπορτάζ από πληροφορίες του δημοσιογράφου Τάσου Μπαλάσκα *
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου