Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Καλύτερη η Πίνδος Κόνιτσας, νίκη - πρόκριση με πεντάρα!!!


Το τελευταίο “check in” για την επόμενη Φάση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.ΗΠ. έγινε σήμερα στο γήπεδο Λιμνοπούλας από την Πίνδο Κόνιτσας, που επικράτησε του Νεοχωρόπουλου με σκορ 1-5!

Το πρώτο ημίχρονο παρότι είχε ένα γκολ κι ένα χαμένο πέναλτι για τους «ακρίτες» δεν είχε γενικά πολλές φάσεις. Στην επανάληψη και πάλι μπήκαν δυνατά οι Κονιτσιώτες κάνοντας το 0-2. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μείωσαν και έμενε ακόμα πολύς χρόνος, πάνω από μισή ώρα παιχνιδιού. Το 1-3, όμως, ήρθε άμεσα και έκοψε τα φτερά των «γαλάζιων», με συνέπεια να δεχτούν κι άλλα δυο τέρματα στη συνέχεια. Πολύ δυνατή η ομάδα της Πίνδου και αν δείξει τα θετικά στοιχεία που έχει, θα πρωταγωνιστήσει και στον Α Όμιλο της Α΄ Ερασιτεχνικής.


Η πρώτη φάση του αγώνα έγινα γκολ, όταν στο 10΄ ο Μήτσος έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Μουρεχίδης περνάει τη μπάλα πάνω από τν τερματοφύλακα Καρατζένη που έχει βγει, γι το 0-1. Τρία λεπτά μετά ο Πεπόνης κάνει κάτι σαν σέντρα-σουτ από δεξιά και η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 21΄ ο Ζάννης ανατρέπει στη γωνία της περιοχής τον Κίτσο και δίνεται πέναλτι υπέρ της Πίνδου. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μουρεχίδης, αλλά ο Καρατζένης πέφτει σωστά και αποκρούει, κρατώντας ζωντανή την ομάδα του. Μέχρι το 42΄ δεν έχει γίνει κάτι άλλο και μόνο μια σέντρα-σουτ του Βασάκου από δεξιά, κάνει τον Γεωλδάση Γ. να ανησυχεί, αλλά τελικά χωρίς αποτέλεσμα.


Στην επανάληψη οι «πράσινοι» μπήκαν με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς στο 47΄ο Κίτσος εκτελεί φάουλ από αριστερά, γυριστή κεφαλιά του Λάμπρου από κοντά για το 0-2. Στο 54΄ πλασέ του Δημόπουλου από κοντά, άουτ η μπάλα. Τρία λεπτά μετά ο Λάμπρου κάνει την παράλληλη πάσα από δεξιά, σουτ του Κυρτζόγλου από το ύψος της περιοχής, βγάζει σε κόρνερ ο Καρατζένης.

Στο 58΄ έρχεται η απάντηση από πλευράς Νεοχωρόπουλου, στην πρώτη ουσιαστικά απειλητική φάση για τους «γαλάζιους», όταν ο Μαραγκός βγάζει τη μπαλιά από δεξιά, ο Κίτσιος στοπάρει με το στήθος κι σε φάση τετ-α-τετ με τον Γεωλδάση Γ., πλασάρει υποδειγματικά για το 1-2. Οι ελπίδες των γηπεδούχων για κάτι καλό δεν κρατάνε πάνω από τρία λεπτά, καθώς στο 61΄ ο Μουρεχίδης βγάζει ωραία πάσα στον Λάμπρου κι αυτός με πλασέ πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και κάνει το 1-3.

Στο 66΄ ο Κίτσος με ατομική ενέργεια και σουτ από αριστερά, στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 71΄ σέντρα του Καλέ από αριστερά, κεφαλιά του Λάμπρου, δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα. Στο 78΄ ο Χαλούλους, που έχει μόλις 6 λεπτά στο παιχνίδι, πιάνει ένα πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής, στο αριστερό "παραθυράκι" της εστίας του Καρατζένη η μπάλα για το 1-4. Το τελικό 1-5 γράφτηκε στο 88΄, όταν ο Κίτσος έβγαλε κάθετη πάσα στον Τσαλιαμάνη Β. και ο νεαρός ποδοσφαιριστής με σουτ εντός περιοχής και υπό πίεση δεν νικάει τον Καρατζένη.

 


ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ : Καρατζένης, Μαραγκός, Ηλίας (Χάιδος 62΄), Κούτρας (Κάτσενος 33΄), Ζάννης, Σκαργιώτης, Κιτσάκης, Τέγος, Κίτσιος, Μάτσιας (Θεοδώρου 65΄), Βασάκος (Βελογιάννης 46΄)

ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ : Γεωλδάσης Γ., Πεπόνης (Σπανός Α. 62΄), Σπανός Κ., Καλές, Μήτσος, Γεωλδάσης Π. (Ραγγάς 80΄), Κίτσος, Κυρτζόγλου, Λάμπρου (Τσαλιαμάνης Β. 72΄), Δημόπουλος (Χαλούλος 72΄), Μουρεχίδης (Τσαλιαμάνης Χ. 80΄)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου