Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Πέρασε το Δροσοχώρι, όχι τόσο εύκολα όσο δείχνει το σκορ!!!


Στο γήπεδο Λιμνοπούλας η νεανική ομάδα Τίγρεις που θα συμμετέχει φέτος πρώτη φορά στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και συγκεκριμένα στη Γ΄ Ερασιτεχνική, φιλοξένησε για την Α Φάση του Κυπέλλου το Δροσοχώρι και ηττήθηκε με σκορ 1-5!

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων δεν έπαιξαν άσχημα, παρά το βαρύ σκορ κατά τους και στη Γ΄ Ερασιτεχνική σίγουρα θα πετύχουν καλά αποτελέσματα. Εξάλλου η πρώτη «βολή» ήταν δικιά τους και βρήκε στο δοκάρι, το Δροσοχώρι αφού ξεπέρασε τα πρώτα λεπτά που ήταν μουδιασμένο, στη συνέχεια καθάρισε το παιχνίδι.


Στο 18΄ ο Θεοδώρης πασάρει στον Πλατιά, σουτ του δεύτερου από το ύψος του πέναλτι, τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Δυο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης πιάνει ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ, βγάζει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Δροσοχωρίου. Στο 23΄ ο Κοκκιάδης πιέζει ψηλά, κλέβει τη μπάλα από τους αντίπαλους αμυντικούς μέσα στην περιοχή, αλλά το γυριστό σουτ του είναι αδύναμο και μπλοκάρει ο γκολκίπερ Θωμάς.

Στο 30΄ έρχεται το πρώτο γκολ, όταν ο Κοκκιάδης κάνει την παράλληλη μπαλιά από αριστερά, ο Ναούμης αφήνει τη μπάλα, φτάνει στο Ζώτο κι αυτός πλασάρει εύστοχα για το 0-1. Τρία λεπτά μετά ακόμη μια καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχου, όταν ο Αναγνωστόπουλος περνάει μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, ο Καραπέτρος πάει να «κρεμάσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα κι ενώ η μπάλα κατευθύνεται προς τα δίχτυα ο Τσόδουλος σώζει πάνω στη γραμμή.

Απαντάει με φάση το Δροσοχώρι, σέντρα του Ναούμη από αριστερά, κεφαλιά του Γερούκαλη στο δεύτερο δοκάρι, λίγο έξω η μπάλα. Στο 45΄ έρχεται το 0-2, μετά από πολύ ωραία κάθετη πάσα του Κοκκιάδη, ο Ναούμης πλασάρει εύστοχα.

 

Στην επανάληψη η πρώτη καλή στιγμή άνηκε και πάλι στους Τίγριες, αλλά το σουτ του Πλατιά στο 49΄ περνάει λίγο πάνω από την εστία. Στο 62΄ ωραία επιθετική ενέργεια των φιλοξενούμενων, Ντρης βγάζει την ασίστ στον Κοκκιάδη κι αυτός από κοντά πλασάρει για το 0-3.

Στο 73΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάτση από δεξιά, βγάζει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Θεοχάρης. Στο 82΄ ο Μελιγγιώτης σεντράρει από δεξιά, η μπάλα φτάνει στην άλλη πλευρά της περιοχής, σουτ του Ναούμη, λίγο έξω η μπάλα. Τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι μειώνουν, όταν έγινε σέντρα, ο τερματοφύλακας Θεοχάρης έχασε τη μπάλα και Μυρόγλου από κοντά έκανε το 1-3.

Στο 88΄ ωραία συνδυασμός από δεξιά Μελιγγιώτη Θ. και Κολιού, τελική πάσα στον Παππά Γ., που σουτάρει από το ύψος της περιοχής, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 90΄ ανατροπή του Ναούμη εντός περιοχής και πέναλτι, που εκτελεί εύστοχα ο ίδιος και κάνει το 1-4. Τελικό 1-5 στις καθυστερήσεις όταν ο Θεοχάρης Κ. με ατομική ενέργεια και πλασέ εντός περιοχής δεν αστοχεί.

 

ΤΙΓΡΕΙΣ : Θωμάς, Πολιώνης, Ηλίας (Κυριάκης 75΄), Αναγνωστόπουλος, Παπαδόπουλος, Ναυρόζογλου Κ., Καραπέτρος (Κοσμάς 46΄), Πλατιάς, Θεοδώρης (Μυρόγλου 60΄), Τάτσης, Γούσιας

ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ : Θεοχάρης, Ντρης (Τζώρτζης 69΄), Παππάς Χ. (Παππάς Γ. 79΄), Τσόδουλος, Χαλιάσος, Γερούκαλης, Ναούμης, Ζώτος, Μπέλλος (Κολλιός 55΄), Κοκκιάδης (Θεοχάρης Κ. 69΄), Μπαχάς (Μελιγγιώτης Θ. 55΄)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου