Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Ελληνικό : Φιλικό με τους Τράχωνες Αλίμου στην Αθήνα!!!

Η Αναγέννηση Ελληνικού, που την 1η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής δεν θα αγωνιστεί και θα πάρει άκοπα τους 3 βαθμούς από τη Μηλιά, θα δώσει φιλικό αγώνα στην Αθήνα!

Είναι καλεσμένη του σωματείου Τράχωνες Αλίμου, που την σεζόν 2014-15 είχε ανέλθει  και αγωνιστεί στη Β΄ Εθνική. Τώρα πλέον βρίσκεται στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Αθηνών, αλλά η οργάνωση του σωματείου είναι αξιοζήλευτη.

 

Η ανακοίνωση της ομάδας :

"Το Πρωτάθλημα ξεκινάει αυτό το σαββατοκύριακο με την ομάδα μας όμως να έχει ρεπό. Η Μηλέα αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα και έτσι η ομάδα μας θα πάρει στα χαρτιά την νίκη και τους 3 πρώτους βαθμούς.

Παρά το ρεπό στο πρωτάθλημα, η ομάδα μας θα αγωνιστεί αυτό το Σάββατο σε φιλικό επίπεδο. Ο Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ομάδας και συγχωριανός μας Χρήστος Τσιούρης μας προσκάλεσε στον Άλιμο για να μας φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της ιστορικής ομάδας όπου θα πραγματοποιηθεί και ο φιλικός αγώνας στις 18:00.

Σύσσωμη η οικογένεια της Αναγέννησης Ελληνικού ευχαριστεί τον κύριο Τσιούρη για την πρόσκληση και για την τιμή που μας κάνει."





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου