Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Πράμαντα : Ανακοινώνει 3 μεταγραφές και ευχαριστεί χορηγό!


H διοίκηση της A.E. ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τρεις ακόμη μεταγραφές για την ποδοσφαιρική σεζόν 2020-21, εφόσον πραγματοποιηθεί.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο ΚΑΣΟΥΜΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ο οποίος αγωνιζόταν σε ομάδα της ΠΙΕΡΙΑΣ, την ΓΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνισθεί στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας και θα βοηθήσει τη νεανική μας ομάδα να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του πρωταθλήματος.

Επίσης αποκτήθηκε και ο Τερματοφύλακας ΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ο οποίος κατάγεται από τα Πράμαντα και ανήκε ξανά στο δυναμικό της ομάδας μας τη χρόνια 2016-17, όπου η ομάδα μας βρισκόταν στην Α Ερασιτεχνική κατηγορία. Πέρυσι ανήκε σε ομάδα της Άρτας, την Α. Ε. ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑΣ.

Τέλος αποκτήθηκε κ ο Ισπανός φοιτητής MIGUEL AVENDAÑO MAURIZ, ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα της PORTUARIOS FERROL, επαρχία CORUNA και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας.

Τους ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας, αλλά και τους προσωπικούς τους.

Ελπίζουμε ότι αργά ή γρήγορα θα επανέλθει η κανονικότητα στη ζωή μας και θα παίξουμε το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε υγεία σε όλους!!!



"Η Αθλητική Ένωση Πραμάντων ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση AGROPLAN ΣΙΑΠΛΑΟΥΡΑΣ για την χορηγία στην ομάδα μας – χορηγία μπουφάν για την ποδοσφαιρική σεζόν 2020-21.

Επίσης νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον συγχωριανό μας Σιαπλαούρα Παντελή, ο οποίος ήταν ο κύριος υπεύθυνος για αυτή τη χορηγία και με την ενέργειά του αυτή δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στην ομάδα μας, την αγαπημένη μας Α.Ε.Π. Ελπίζουμε αυτή η πράξη να έχει και άλλους μιμητές στο μέλλον.

Η επιχείρηση AGROPLAN βρίσκεται στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 25 και ασχολείται με ΟΣΔΕ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ"

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου