Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Καστρίτσα : Πέρασε με εξάρα από το Δροσοχώρι!!!


Πέρασε από το γειτονικό Δροσοχώρι ο Αγροτικός Καστρίτσας, αφού επικράτησε με 0-6 του τοπικού Παντελεήμονα, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την επόμενη Φάση του Κυπέλλου!

Στο 8΄ ο Μπάσα αποκρούει πλασέ του Θανάση. Τέσσερα λεπτά μετά διαδοχικά σουτ των Αλεξίου και Θανάση, με τη μπάλα να βρίσκει πάνω σε σώματα αμυντικών των γηπεδούχων, τρίτη και φαρμακερή με σουτ του Αναστασιάδη για το 0-1. Στο 19΄ σουτ του Αλεξίου διώχνει ο Τσόδουλος πεσμένος στο έδαφος, στην επαναφορά ο Θανάσης αστοχεί από κοντά. Στο 35΄ σουτ του Αναστασιάδη, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στη συνέχεια πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Κοκκιάδη, πετάχτηκε στο «γάμα» και απέκρουσε ο Διαμάντης.

Στο 52΄ σουτ του Μπιστιόλη, αποκρούει ο Μπάσα. Πέντε λεπτά μετά σουτ του Ρίζου για το 0-2 και 60΄ο Δήμος είχε δοκάρι. Στο 68΄σουτ του Μπιστιόλη, αποκρούει ο Μπάσα, στην επαναφορά ο Θανάσης δεν αστοχεί για το 0-3. Στο 72΄ ο Θανάσης με πέναλτι κάνει το 0-4, το οποίο είχε κερδίσει ο Βαρτζιώτης. Στο 82΄ σουτ του Τσεκούρα για το 0-5 και στις καθυστερήσεις ο Γκούβας, μετά από φάση διαρκείας, έγραψε το τελικό 0-6. Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη είχαν κάποιες καλές στιγμές με τον Κοκκιάδη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου