Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Ναθαναήλ : "Η ομάδα απέδειξε πως έχει μέταλλο"!!!


Ο προπονητής του Σταυρακίου, Κώστας Ναθαναήλ, έκανε δηλώσεις τηλεφωνικά για το ματς Κυπέλλου μ τον Βοτανικό, μιας και μετά το ματς έφυγε γρήγορα από το Ενωσιακό, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πρόκριση με ανατροπή, ενώ τόνισε πως η ομάδα του είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο τέρματα από αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο είπα στα παιδιά ότι πρέπει να το παλέψουμε και τα καταφέραμε. Αποδείχτηκε ότι είναι από καλό μέταλλο αυτή η ομάδα.

Όσον αφορά τους αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχει η ομάδα, μας είπε πως αυτή είναι η φιλοσοφία του σωματείο και να προωθήσει όσο γίνεται παιδιά από τι Ακαδημίες του Σταυρακίου. Ζωγράφος και Καπατσέλης είναι 15 χρονών, ο δεύτερος τερματοφύλακας μας γεννηθείς το 2003. Αυτή την κατεύθυνση έχει δώσει και η διοίκηση, αυτή θέλει και ο ίδιος να ακολουθήσει, ενώ θεώρει πως αυτός είναι ένας υγιής προσανατολισμός.

Για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι στην Κόνιτσα με την τοπική Πίνδο δήλωσε πως βλέπουν το κάθε ματς ξεχωριστά. Έχει πει στους παίκτες τους να έχουν το κεφάλι χαμηλά, με δουλειά και προσπάθεια ότι είναι να καρπωθεί η ομάδα θα έρθει.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου