Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

"Έσπασε" στο 91΄ ο Π.Α.Σ., ήττα 2-1 από τον Π.Α.Ο.Κ.


Μέχρι το 91΄ κατάφερε να αντέξει ο Π.Α.Σ., γνωρίζοντας την ήττα στην Τούμπα από τον Π.Α.Ο.Κ., με σκορ 2-1

Οι Γιαννιώτικη ομάδα αν και προηγήθηκε στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς, καθώς και πάλι με ανατροπή χάνει βαθμούς. Βέβαια, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο, δεν άφησε τον Π.Α.Ο.Κ. να απειλήσει πριν προηγηθούν οι κυανόλευκοι. Από εκεί και μετά, η πίεση και η ποιότητα των γηπεδούχων, καθώς και η αποβολή του Εραμούσπε στο 58, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του δικέφαλου.

Μέχρι το 30΄ δεν υπήρχε καμία αξιόλογη φάση μπροστά στις δυο εστίες. Στο 31΄, όμως, την πρώτη ευκαιρία που είχε κάποια από τις δυο ομάδες το ματς, ο Π.Α.Σ. άνοιξε το σκορ. Ο Εραμούσπε έκλεψε στο κέντρο έδωσε στον Λέο, ο Γάλλος πριν βγει η μπάλα άουτ τη γύρισε στο σημείο του πέναλτι στον Αργεντίνο που ακολούθησε τη φάση και με ωραίο πλασέ το 0-1. Στο 38΄ ο Π.Α.Ο.Κ. απαντά και χάνει σπουδαία ευκαιρία. Κόρνερ για τους γηπεδούχους και φάση διαρκείας στα καρέ του Χουτεσιώτη, η μπάλα στρώνεται στον Εσίτι, που σουτάρει, με τον τερματοφύλακα του “Άγιαξ” να αποκρούει. Στο 44' σέντρα του Βιεϊρίνια από αριστερά, η μπάλα πέρασε παράλληλα προς τον Σφιντέρσκι που έπιασε το σουτ, δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε και ο Χουτεσιώτης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Δεν άντεξε πολύ ο Π.Α.Σ. και το 52΄ έρχεται η ισοφάριση, σουτ του Ζίφκοβιτς έξω από την περιοχή, απέκρουσε ασταθώς ο Χουτεσιώτης και στο ριμπάουντ ο Σφιντέρσκι ισοφάρισε σε 1-1. Σα να μην έφτανε αυτό, οι φιλοξενούμενοι μένουν και με παίκτη λιγότερο στο 58΄, όταν ο Εραμούσπε αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 59΄ οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι σε πλασέ του Τζόλη από το ύψος του πέναλτι. Στο 66΄ παράλληλη μπαλιά του Ροντρίγκο, έδιωξε ο Χουτεσιώτης προ του Σφιντέφκσι και στη συνέχεια ο Σιόντης διώχνει πρι προλάβει να πάει ξανά στη μπάλα ο Ροντρίγκο. Στα επόμενα λεπτά ως το φινάλε δεν υπήρχε κάποια άλλη φάση, για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις τους ματς, όπου ο Π.Α.Σ. τελικά λύγισε. Στο 91΄ φάουλ του Σβάμπ, στο πρώτο δοκάρι ο Τσολάκ πήρε την πρώτη κεφαλιά, τη δεύτερη ο Κρέσπο και ο Ελ Καντουρί με ωραίο γυριστό σουτ έκανε το 2-1. Ο Πίρσμαν διαμαρτυρήθηκε ότι του έγινε επιθετικό φάουλ, η φάση ελέγχθηκε από το VAR, όμως ο Σιδηρόπουλος έδειξε σέντρα.




ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς Ζ., Ροντρίγκο, Περέιρα (Τσόλακ 76΄), Βαρέλα, Κρέσπο, Εσίτι ((Ελ Καντουρί 46΄) Μούσα 94΄), Σβάμπ, Ζίβκοβιτς Α., Βιεϊρίνια (Τζόλης 46΄), Μουργκ (Μπίσεσβαρ 46΄), Σφιντέρσκι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σιόντης, Κάστρο, Καρτάλης (Λώλης 80΄), Παμλίδης, Λέο (Ντομίνγκεζ 62΄), Κρίζμαν.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου