Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Λίγα πράγματα στη Λαμία και φυσιολογικά 0-0


Χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση του Π.Α.Σ. στη Λαμία με την τοπική ομάδα και ο "Άγιαξ της Ηπείρου" παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με τις καλύτερες στο 1ο ημίχρονο να χάνονται για τον Π.Α.Σ., ενώ στην επανάληψη και οι δυο είχαν από μια καλή φάση. Το 0-0 σύμφωνα με την εικόνα του ματς ίσως είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Το πρώτο ημίχρονο στις αρχές του δεν είχε φάσεις, φτάνοντας στο 24΄ όπου μια σέντρα - σουτ του Μαρτίνεθ από δεξιά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Λοντίγκιν. Δυο λεπτά μετά ο Π.Α.Σ. χάνει σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Σάλιακας εκτέλεσε φάουλ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, κεφαλιά του Κάργα, αλλά ο Επασί αποκρούει σωτήρια στην κλειστή του γωνία. Στο 29΄ ασίστ του Ελευθεριάδη στον Κριζμάν, ο Κροάτης πάει να βγει τετ-α-τετ με τον Επασί, αλλά προλαβαίνει και μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Λαμίας. 

Χωρίς πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν ξεκίνησε και η επανάληψη, μέχρι το 66΄, όπου οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Ντέλετιτς σέντραρε από δεξιά, κεφαλιά - πάσα του Μπα στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα φτάνει στον Αραμπούλιι, σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή, πέφτει τη κλειστή γωνία του ο Λοντίγκιν και κρατάει το μηδέν. Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να φύγουν με το διπλό από τη Ρούμελη. Στο 92΄ πολύ κακό γύρισμα του Γκαζαριάν προς τα πίσω, ο Μιλιντσεάνου έκλεψε τη μπάλα, αλλά ο Επασί, που μυρίστηκε τη φάση, απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.


ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Αραμπούλι, Ρόμανιτς (58’ Μπα – 73’ λ.τρ. Γκαζαριάν), Ντέλετιτς (89’ Πίτι), Καραμάνος.

Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Ντομίνγκεθ, Κάστρο (78’ Λιάσος), Καρτάλης, Ελευθεριάδης (73’ Μπρένερ), Κρίζμαν (73’ Μιλιτσεάνου), Παμλίδης (90’ Παντελάκης).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου