Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Έφτανε ένα στην αρχή, 1-0 τον Ο.Φ.Η.


Δεύτερη σερί νίκη για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα, μετά την επιτυχία επί του Παναθηναϊκού για το θεσμό του Κύπελλου, αφού κέρδισε τον Ο.Φ.Η. στο γήπεδο Ζωσιμάδες με σκορ 1-0!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ, μόλις στο 4΄, κάνοντας του πάντες να ελπίζουν για αρκετά τέρματα στο ματς.  Κάτι τέτοιο δεν έγινε, ο Π.Α.Σ. έχασε άλλες 2 ευκαιρίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια πολύ καλή φάση στο 21΄, αλλά ο γκολκίπερ του "Άγιαξ" ήταν "φύλακας άγγελος". Στην επανάληψη άργησε να έρθει η πρώτη ευκαιρία, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ανούσια κατοχή. Οι "μπλε" έκαναν ακόμη δυο φάσεις, μέχρι τις καθυστερήσεις που χάθηκε ανεπανάληπτη ευκαιρία σε κενή εστία.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Καρτάλης εκτέλεσε φάουλ και ο Παμλίδης με περίτεχνη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Σωτηρίου για το 1-0. Στο 15΄ μετά από φάση διαρκείας, σουτ του Καρτάλη από δεξιά, ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα. Στο 19΄ κι άλλη φάση για του γηπεδούχους, ο Λέο σε τετ-α-τετ από πλάγια ΄θέση δεν μπορεί να νικήσει τον Σωτηρίου, η μπάλα φτάνει στον Ελευθεριάδη, αυτός σούταρε, κόντρες και ο Σωτηρίου βγάζει σε κόρνερ. Στο 21΄ πολύ σπουδαία ευκαιρία για τους Κρητικούς, κόρνερ του Στάικου, καρφωτή κεφαλιά του Διαμαντή, ενστικτώδης απόκρουση του Λοντίγκιν, που γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, μιας και μπροστά του είχε πολλά σώματα. Στο 24΄ καλό σουτ του Διαμαντή από τον άξονα, πάνω από την εστία του Π.Α.Σ. η μπάλα. 

Στο 70΄ σέντρα του Μπρένερ από δεξιά, ο Ελευθεριάδης πιάνει ένα γυριστό σουτ εντός περιοχής, αλλά μπλοκάρει ο Σωτηρίου. Θα ήταν εντυπωσιακό γκολ αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα. Δυο λεπτά μετά κόρνερ του Μπρένερ, δυνατή κεφαλιά του Κάστρο, πάνω από την εστία η μπάλα. Στις καθυστερήσεις του ματς όλος ο Ό.Φ.Η. έχει πει στην περιοχή των γηπεδούχων, μαζί κι ο γκολκίπερ Σωτηρίου, για την εκτέλεση ενός κόρνερ. Η μπάλα διώχνεται, κλέβει ο Πήλιος και τρέχει προς άδεια εστία, σουτάρει από μακριά προς κενή εστία (αν και ίσως μπορούσε να συνεχίσει κι άλλο), όμως προλαβαίνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος ο Λυμπεράκης και διώχνει σε κόρνερ. 


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης (60’ Κρίζμαν), Ελευθεριάδης (89’ Πήλιος), Παμλίδης (60’ Μπρένερ), Λεό (78’ Λιάσος).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης (64’ Λυμπεράκης), Διαμαντής, Γιαννούλης, Ουές, Στάικος, Ντε Γκούζμαν (69’ Σόουζα), Νέιρα (15’ λ.τρ. Βαφέας), Στάρτζεον, Γρίβας (69’ Μπαλογιάννης), Καστάινιος.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου