Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Τρία στα τρία με Παναθηναϊκό, 1-0 για το πρωτάθλημα


Το τρία στα τρία απέναντι στον Παναθηναϊκό, σε ματς Κυπέλλου και Πρωταθλήματος, πέτυχε ο Π.Α.Σ. Γιάννινα, που επικράτησε με σκορ 1-0.

Αυτή τη φορά το γήπεδο ήταν σε καλή κατάσταση και οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν δικαιολογίες, μιας και πέρα από την ήττα, δεν έπιασαν καλή απόδοση σε μια ακόμη αναμέτρηση με τον Π.Α.Σ..

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά, έχασαν μια συναρπαστική ευκαιρία στο 9΄και 10 λεπτά μετά άνοιξαν το σκορ. Ο "Άγιαξ" συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να βγαίνει πιο εύκολα μπροστά, με εξαίρεση μια καλή στιγμή των "πράσινων" στο 34΄. Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός πήρε χώρο στο γήπεδο, αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά τους γηπεδούχους, πέρα από ένα σουτ στο 70΄. Στη συνέχεια ο Π.Α.Σ. ανέβασε πάλι την απόδοση του και θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 82΄, σε μια φάση που ήταν πραγματικά εξαιρετική.

Στο φινάλε τους ματς υπήρχαν και παρατράγουδα, καθώς υπήρχαν αντεγκλήσεις κάποιων παραγόντων από την κερκίδα με τον τερματοφύλακα Διούδη του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια άτομο από την αποστολή των φιλοξενούμενων κατευθύνθηκε προς την κερκίδα, ανέβηκε τα κάγκελα και χτύπησε κάποιον που βρίσκονταν εκεί. Ελπίζουμε ο παρατηρητής του αγώνα να έχει καταγράψει το συμβάν.


Στο 9ο λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Π.Α.Σ., όταν ο Πίρσμαν με φοβερή ενέργεια και ντρίπλα από αριστερά, έβγαλε παράλληλη μπαλιά και ο Σάλιακας σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Δέκα λεπτά μετά ήρθε το γκολ, όταν ο Πίρσαν πίεσε τον Μαουρίσιο, κέρδισε την κόντρα με τη μπάλα να φτάνει στον Μιλιντσεάνου, ο τελευταίος πλασάρει ιδανικά τον Διούδη για το 1-0. Στο 34΄ κόρνερ του Καρτάλη, κεφαλιά του Πίρσμαν, η μπάλα περνάει πάνω από την εστία. Στο 35΄ πρώτη φάση στα καρέ του Λοντίγκιν, φάουλ του Βιαγιαφάνες, κεφαλιά Πούγγουρα, η μπάλα κοντράρει και στον Παντελάκη, παίρνει περίεργη τροχιά και περνάει για λίγο κόρνερ. Εκτέλεση του κόρνερ από τον Βιγιαφάνιες, η μπάλα στρώθηκε στον Αϊτόρ που έκανε το σουτ, η μπάλα έφυγε άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή στο 2ο  ημίχρονο ήρθε στο 70΄ και ήταν για τον Παναθηναικό, όταν ο Μαουρίσιο έπιασε δυνατό σουτ από τον άξονα, αλλά ο Λοντίγκιν απέκρουσε. Στο 74΄ οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να βάλουν αυτογκόλ σε λάθος συνεννόηση του Πούγγουρα με τον Διούδη. Στο 82΄μια φανταστική ενέργεια από τους παίκτες του Π.Α.Σ., ο Ντομίγκεθ με πολύ ωραίες ντρίπλες ξερμακαρίστηκε, πάσαρε στον Παμλίδη δεξιά μέσα στην περιοχή, εκπληκτικές ντρίπλες και από τον Παμλίδη, συρτό σουτ και η μπάλα περνάει λίγο δίπλα από το απέναντι κάθετο δοκάρι.


Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίνγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Παντελάκης, Κάργας, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Μπρένερ (73’ Παμλίδης), Ελευθεριάδης (73’ Λιάσος), Κρίζμαν (12’ λ.τρ. Μιλιντσεάνου – 91’ Εραμούσπε).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Χουάνκαρ, Σένγκεφελντ, Σανκαρέ (37’ λ.τρ. Εγκμπακοτό), Σάντσες, Βιγιαφάνες, Αϊτόρ (66’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (66’ Μακέντα), Πούγγουρας, Μαουρίτσιο, Καμπετσής (77’ Καρλίτος).


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου