Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Ξεκίνημα προπονήσεων σήμερα για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα


Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Π.Α.Σ. Γιάννινα στο Π.Ε.Α.Κ.Ι., υπό το βλέμμα του νέο τεχνικού Ηρακλή Μεταξά, αλλά και των βοηθών του Θανάση Στάικου και Σλόμπονταν Σούιτσα.

Όσον αφορά το ρόστερ, υπήρξαν τελικά εκπλήξεις και ανατροπές με παίκτες που θεωρούνταν «φευγάτοι». Οι Οικονομόπουλος και Πανουργιάς ήταν κανονικά στην προπόνηση και μαζί με τους Μπρένερ, Πήλιο, Λοντίγκιν, Σιόντη και Εραμούσπε αποτελούν την «εφτάδα» αυτών που παρέμειναν και μετά τη λήξη του συμβολαίου τους. Να σημειωθεί ότι ο Εραμούσπε απουσίαζε σήμερα και θα ενσωματωθεί προσεχώς στην ομάδα.

Στο ρόστερ ήταν και οι τρεις μεταγραφές που ανακοινώθηκαν, Παναγιώτης Τριάδης, Ζήσης Καραχάλιος και Δημήτρης Καραγιάννης, καθώς και τρία παιδιά που ανέβηκαν από τις υποδομές στη μεγάλη ομάδα. Πρόκειται για τον Κύρκο που αγωνίζεται ως δεκάρι, αλλά και στα πλάγια της επίθεσης, τον Μίνα που είναι επιθετικός και τον Ρίζο που είναι αριστερό μπακ και τον οποίο είχαμε δει και στην περσινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Αναλυτικά η προπόνηση έγινε με Λοντίγκιν, Αθανασίου, Σάλιακα, Οικονομόπουλο, Πίρσμαν, Πήλιο, Ρίζο, Παντελάκη, Κάργα, Πανουργιά, Καραγιάννη, Λιάσο, Σιόντη, Ντομίνγκεζ, Μπρένερ, Μίνα, Κύρκο, Παναγιώτη και Αλέξη Τριάδη, Γροσδάνη, Λώλη, Καραχάλιο, Δούμτση και Μιλιντσεάνου. Απών ο Εραμούσπε που θα είναι ο 25ος του ρόστερ.

Όλες οι προπονήσεις θα γίνονται στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. έως τις 10 Ιουλίου, από εκεί και μετά έως τις 22 του μήνα θα βρίσκεται σε τελείως διαφορετικό περιβάλλον, αφού μετά από 10 χρόνια ξαναβγαίνει από τα σύνορα και φέτος θα κάνει προετοιμασία στο Κίελτσε της Πολωνίας κι εκεί θα δώσει και τα πρώτα φιλικά.








ΠΗΓΗ : super-fm.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου