Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Αμπελόκηποι : Συνεχίζουν την επιτυχημένη ανάδειξη ταλέντων, με Α. Λόκα στον Ιωνικό


Συνεχίζει την επιτυχημένη συνταγή στην ανάδειξη και προώθηση ταλέντων η ομάδα των Αμπελοκήπων, μιας και μετά τον Βασίλη Καπέρδα και ο Αδαμάντιος Λόκας φεύγει για τις υποδομές ομάδας Super League.

Ακολουθεί αναλυτικό κείμενο από το Sports Action και τον Πέτρο Σιούλη : 

Μετά την πετυχημένη συνεργασία των Αμπελοκήπων Ιωαννίνων με τον Αστέρα Τρίπολης για τη μεταγραφή του Βασίλη Καπέρδα στην Κ-17 και την άμεση προώθησή του στην Κ19, όντας μάλιστα και από τους μικρότερους ηλικιακά παίκτες του ρόστερ που παίρνουν παιχνίδια, ήρθε και η σειρά του Αδαμάντιου Λόκα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον Ιωνικό. 

✅⚠️Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει στην ομάδα της Νίκαιας και αρχικά θα ενσωματωθεί στην U-19. Για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή είχε εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον και ο Παναιτωλικός που τον παρακολουθούσε στενά μέσα από τα βίντεο αγώνων, όμως οι εγγυήσεις που πήρε η διοίκηση των Αμπελοκήπων από τον Ιωνικό ήταν πιο ισχυρές και ταιριάζουν με τη φιλοσοφία του συλλόγου, ώστε κάθε παιδί που μετεγγράφεται σε ομάδα της Superleague να έχει προοπτική εξέλιξης μέσα από την αγωνιστική δράση.

📌❗️Η συνεργασία των Αμπελοκήπων με Αστέρα Τρίπολης και Ιωνικό είναι ανιδιοτελής, ενώ σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της έπαιξε και η πολύ καλή πορεία του συλλόγου στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗΠ με επικεφαλής τους Κώστα Τσιούρη και Κώστα Λιόλιο, σε συνδυασμό με τη μεθοδική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες, αφού κάθε χρόνο τα παιδιά που προωθούνται στην ανδρική ομάδα αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ.

✏️Ο  Αδαμάντιος Λόκα από το 2014-2015 αγωνίζεται με τους Αμπελόκηπους σε Α’ και Β’ ΕΠΣΗΠ, ενώ φέτος σημείωσε και το πρώτο γκολ της ομάδας του με αντίπαλο την Βουνοπλαγιά στη σεζόν που ξεκίνησε και διακόπηκε λόγω Covid.  Τον Μάιο του 2019 συμμετείχε και σε προπονήσεις της Εθνικής ομάδας U-17 που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου