Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Α.Ο. Νεοχωρόπουλου : Νωρίς - νωρίς η προετοιμασία (Photos, Videos, Δηλώσεις)



Πρώτη - πρώτη ξεκίνησε την προετοιμασία για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα η ομάδα του Α.Ο. Νεχοωρόπουλου, στο γήπεδο Στάθης Τσανακτσής της Ε.Π.Σ. Ηπείρου.


Οι "γαλάζιοι" με πάνω από 20 ποδοσφαιριστές έκαναν την πρεμιέρα αρκετά νωρίς, υπό την επίβλεψη του προπονητή Τάκη Νάκα και μελών τις διοίκησης. Γυμναστής έχει αναλάβει ο Ιούλιος Τσομπάι, ενώ προπονητή τερματοφυλάκων, όπως πέρυσι ο Κώστας Γκοτζιάς. Από νέες προσθήκες αποκτήθηκαν οι Θεόφιλος Συμεωνίδης (Κρύα), Κώστας Ντόβας (Πέραμα) και Θεόδωρος Δήμου (Κ-19 Π.Α.Σ. Γιάννινα).

Η πρώτη μέρα ξεκίνησε με ασκήσεις ενδυνάμωσης και λογικό είναι, μετά το πολύ μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας και στη συνέχεια παίχτηκε και ένα διπλό. Ο αγιασμός έγινε στο τέλος, μιας και τότε έφτασε ο ιερέας για το μυστήριο. Η βροχή σε κάποιο σημείο της προπόνησης αγιασμού ήταν καταρρακτώδης, γι'αυτό και ο αγιασμός έγινε στο υπόστεγό του κυλικείου. 



Ο προπονητής της ομάδας Τάκης Νάκας έκανε δηλώσεις, ευχόμενος το πρωτάθλημα φέτος να γίνει κανονικά. Η ομάδα του ξεκίνησε νωρίς προετοιμασία, αλλά θεωρεί πως μετά το τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής είναι απαραίτητο. Για τους στόχους δήλωσε πως η φιλοσοφία της ομάδας είναι να πηγαίνει βήμα - βήμα. Τρεις προσθήκες και καμία αποχώρηση. Αν σταματήσει ξανά το ερασιτεχνικό θεωρεί ανησυχητικό το που θα βρουν διεξόδους κυρίως τα νέα παιδιά, που ήδη ασχολούνται υπερβολικά με υπολογιστές, κτλ.. Για τα υγειονομικά μέτρα μας είπε πως οι περισσότεροι παίκτες έχουν εμβολιαστεί και οι λοιποί κάνουν συχνά τεστ. 


Στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Πλιάτσικας, όπου μας είπε πως η προετοιμασία ξεκίνησε νωρίς πάντα σύμφωνα με τις υποδείξεις του προπονητή. Στη συνέχεια σύστησε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και τις νέες μεταγραφές, ενώ τους καλωσόρισε στην ομάδα. Για το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος δήλωσε αισιόδοξος, πως δεν θα υπάρξει φέτος κάποια διακοπή. Τέλος για το θέμα στις αλλαγές στην έκδοση δελτίων και την αύξηση στα έξοδα, μας είπε πως αυτό δεν βοηθάει το ερασιτεχνικό γιατί τα έσοδα το κάθε σωματείου είναι μειωμένα. Θεωρεί πως θα βοηθήσει και η Ε.Π.Σ.ΗΠ..

Εδώ οι δηλώσεις προέδρου και προπονητή από κάμερα Σάκη Σούλη : 











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου