Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Άφαντος στην επανάληψη, φιλική ήττα 4-1 από τον Άρη


Βαριά ήττα γνώρισε ο Π.Α.Σ. Γιάννινα σε φιλικό αγώνα με τον Άρη, στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τελικό σκορ 4-1!

Στο πρώτο ημίχρονο παρότι μπήκαν 3 γκολ, μέχρι το 37΄ δεν υπήρχε μεγάλη απειλή για καμία από τις δυο εστίες, με τον Π.Α.Σ. να είναι λίγο πιο κινητικός στην αρχή του ματς. Ο Άρης μέσα σε 5 λεπτά πέτυχε δυο τέρματα, ενώ λίγο μετά μείωσαν οι Γιαννιώτες, στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους όλα αυτά.

Στην επανάληψη η Γιαννιώτικη ομάδα σα να η μπήκε ποτέ στο γήπεδο, δέχτηκε δυο ακόμη τέρματα ως 61΄, ενώ έμεινε και με 10 λόγω αποβολής του Κάργα. Η μόνη απειλή προς την εστία των κιτρινόμαυρων, ένα δοκάρι του Κάργα στο 65΄. Γενικότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν κακή παρουσία σε αυτή τη φιλική αναμέτρηση.

Στο 17΄ η πρώτη καλή στιγμή για τον Π.Α.Σ., εκτέλεση φάουλ του Κόντε, η μπάλα χτυπάει στο τείχος, στρώνεται στον Κάργα, σουτ του δεύτερου, πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 37΄ καλή ευκαιρία για τον Άρη, μακρινό σουτ του Λούμορ, βγάζει με δυσκολία σε κόρνερ ο Λοντίγκιν. Στο επόμενο λεπτό σουτ του Καμαρά από πλάγια δεξιά, στο απέναντι "γάμα" της εστίας του Λοντίγκιν για το 1-0. Στο 42΄ ωραίος συνδυασμός Ματέο Γκαρσία και Μπερτόγλιο, σουτ του τελευταίου κοντά στη μικρή περιοχή, ο Λοντίγκιν εξουδετέρωσε το σουτ σε νέο κόρνερ. Στο 44΄ έρχεται και το δεύτερο γκολ για τους κιτρινόμαυρους με κεφαλιά του Φαμπιάνο, έπειτα από σέντρα του Μπερτόγλιο. Μειώνει σε 2-1 πολύ γρήγορα ο Π.Α.Σ., στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο Μορέιρα τις ντρίμπλες πίσω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, πέρασε κάθετη πάσα στον Σάλιακα, αυτός με ωραίο συρτό διαγώνιο σουτ πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ.

Στο 54΄ο Άρης κάνει το 3-1, όταν ο Καμαρά κάνει παράλληλη σέντρα στον Ματέο Γκαρσία, στη μικρή περιοχή ο δεύτερος προλαβαίνει τον Λοντίγκιν και σκοράρει από κοντά. Στο 59' πολύ καλή φάση για τον Άρη, ο Ματέο Γκαρσία κάνει το γύρισμα στον Μαντσίνι, σουτ του δεύτερου, στην αριστερή του γωνία ο Λοντίγκιν και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 61΄γίνεται το 4-1, λάθος πάσα του Τριάδη στο κέντρο, αντεπίθεση του Άρη, ο Ιτούρμπε βγαίνει οριακά στην πλάτη της άμυνας πλασάρει τον Λοντίγκιν. Στο 65΄ φάνηκε πως ίσως αφυπνίζεται ο Π.Α.Σ. για το δεύτερο ημίχρονο. Φάουλ του Σάλιακα, κεφαλιά του Κάργα στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα, νέα κεφαλιά του Γκαρντάβσκι, έσωσε στη γραμμή ο Ντένις με ωραίο διώξιμο της μπάλας. Στο 67΄ο Π.Α.Σ. μένει με 10 παίκτες, κόκκινη στον Κάργα τη στιγμή που πήγαινε για αλλαγή με τον Παντελάκη ο διαιτητής του έβγαλε 2η κίτρινη και κόκκινη. Στο 82΄ ο Χαίροβιτς πιάνει ένα δυνατό μακρινό σουτ, έπεσε εντυπωσιακά και απέκρουσε σε δύο χρόνους ο Λοντίγκιν. Στο 93΄ Σουτ του Χαΐροβιτς έξω από την περιοχή, λίγο δίπλα από το δοκάρι του Λοντίγκιν η μπάλα. 


Άρης(Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν (Μαρμαρίδης 84΄), Λούμορ (Σάκιτς 75΄) , Μπεναλουάν (Ματίγια 75΄), Φαμπιάνο, Εντιαγέ (Τζένγκο 70΄), Σάσα, Μαντσίνι (Χατζηπιρπιρίδης 84΄), Μπερτόγλιο (Ιτούρμπε 52΄),  Γκαρσία, Καμαρά (Χαίροβιτς 70΄).

ΠΑΣ Γιάννινα(Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας (Οικονομόπουλος 87΄), Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Γκαρντάφσκι (Λώλης 87΄), Ντομίνγκεθ, Μορέιρα (Τριάδης 55΄), Περέα, Κόντε (Παντελάκης 70΄). 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου