Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Φιλική ήττα στην Τρίπολη, έσπασε τα δοκάρια ο Αστέρας



Ήττα στο φιλικό με τον Αστέρα, στην Τρίπολη, για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα και σκορ 1-0!

Οι γηπεδούχοι εκτός του γκολ, είχαν συνολικά κι 3 δοκάρια. Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας πάταγε καλύτερα στο γήπεδο, έβαλε το γκολ, είχα ένα δοκάρι και δεν άφησε τον Π.Α.Σ. να απειλήσει καθόλου. Στην επανάληψη η Γιαννιώτικη ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει πρώτη, αλλά κυρίως με κάποια σουτ. Η Τρίπολη όπως είπαμε είχε άλλα δυο δοκάρια και ο Π.Α.Σ. έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του για να ισοφαρίσει στο 92΄.

Στο 7ο λεπτό ο Ριέρα εκτέλεσε φάουλ, ο Καστάνιο έκανε την κεφαλιά, αλλά έδιωξε ο Καραχάλιος. Δυο λεπτά μετά ο Αστέρας είχε δοκάρι, όταν ο Γκαρσία γύρισε τη μπάλα παράλληλα, αυτή φτάνει στον Τιλίκα, ο οποίος σημαδεύει το δοκάρι. Στο 36΄έρχεται το γκολ για τους γηπεδούχους με κεφαλιά του Βαλιέντε, έπειτα από σέντρα του Γκάρσια. 

Πρώτη υποψία απειλής για τον Π.Α.Σ. στο 51΄ από σουτ του Σιόντη, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 59΄ ο Περέα πιάνει καλό σουτ εκτός περιοχής, άουτ η μπάλα. Στο επόμενο λεπτό σουτ του Μορέιρα, απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Στην επόμενη φάση βγήκε επικίνδυνα στην αντεπίθεση ο Αστέρας με τον Ρίερα, αλλά πρόλαβε και μπλόκαρε ο Λοντίγκιν. Στο 64΄ ωραία εκτέλεση φάουλ Ρετζίς, οριζόντιο δοκάρι και άουτ η μπάλα. Στο 69΄ ασίστ του Σνάιντερ στον Τριάδη, σουτ του δεύτερου από πλάγια, αποκρούει ο Παπαδόπουλος. Στο 83' και τρίτο δοκάρι για τους Αρκάδες, σέντρα - σουτ του Σίτο, περίεργη τροχιά της μπάλας, που χτυπάει στη πάνω μεριά του οριζόντιου δοκαριού. Στο 92΄πολύ καλή ευκαιρία του Π.Α.Σ. να ισοφαρίσει, σουτ του Μορέιρα, βγάζει σε κόρνερ ο Τσίφτης. Εκτελεί το κόρνερ ο Τριάδης, η μπάλα μέσα στην περιοχή περνάει από όλους, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να τη στείλει στο πλεχτό. 



Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς) : Παπαδόπουλος (Τσίφτσης 70΄), Γκαρσία (Καρμόνα 70΄), Ατιένθα (Τασούλης 70'), Καστάνιο (Χριστόπουλος 70΄), Αλβάρεζ (Ιγκλέσιας 70΄), Βαλιέντε (Κανελλόπουλος 46'), Μουνάφο (Αντζουλάς 70΄), Ρετζίς (Σανταφέ 70'), Ριέρα (Αλί Μπαμπά 70΄), Λέο Τιλίκα (Σίτο 46'), Μπαράλες (Μπενίτο 70')

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς) : Λοντίγκιν, Σάλιακας (Οικονομόπουλος 79΄), Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε (Παντελάκης 79΄), Σιόντης (Τριάδης 58΄), Καραχάλιος, Γκαρντάφσκι (Λιάσος 79΄), Σνάιντερ (Λώλης 70΄), Περέα (Μιλιντσεάνου 79΄), Κόντε (Μορέιρα 58΄)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου