Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Αμπελόκηποι : Προετοιμασία με νεανική συνταγή και φέτος (Video)


Στην 3η εβδομάδα προετοιμασίας μπήκε η ομάδα των Αμπελοκήπων, που προπονείται στη φυσική της έδρα, στο γήπεδο Λιμνοπούλας. Με αρκετούς ποδοσφαιριστές στην προπόνηση (σχεδόν 20αδα), κυρίως νεαρούς σε ηλικία όπως είναι η φιλοσοφία της ομάδας τα τελευταία χρόνια.


Μη ξεχνάμε ότι κατάφερε να προωθήσει δυο ποδοσφαιριστές σε υποδομές ομάδων της Super League (Καπέρδας - Αστέρα Τρίπολης, Λόκας - Ιωνικός), πολύ σημαντική  επιτυχία για ομάδα του τοπικού, που διαθέτει και ακαδημίες. Έτσι και φέτος ανέβηκαν κάποια παιδιά στη μεγάλη ομάδα, για να συνεχιστεί η αξιόλογη αυτή δουλειά, ένω έχουν πλαισιωθεί από λίγους μεγαλύτερους  για προστεθεί εμπειρία.


Πέρυσι είχε μπει με φορά στην αρχή του πρωταθλήματος και ήταν εκ των φαβορί για να ανέβει στην Α΄ Ερασιτεχνική, αλλά η πανδημία διέκοψε τα πρωταθλήματα. Οι στόχοι δεν αλλάζουν φέτος, όμως πρέπει η ομάδα να προσαρμοστεί σε νέα δεδομένα, μιας και δυο βασικοί της παίκτες έχουν φύγει από το ρόστερ.

Οι προπόνηση τις πρώτες εβδομάδες ξεκίνησε πιο χαλαρά, λόγω της μεγάλης αποχής των ποδοσφαιριστών από τα γήπεδα, αλλά όσο πάει γίνεται πιο εντατικά. 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου