Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Κώστας Λιόλιος : "Στόχος μας να δουλεύουμε με νέα παιδιά και να τα προωθούμε σε ανώτερο επίπεδο" (Video)



Δηλώσεις έκανε ο προπονητής των Αμπελοκήπων, Κώστας Λιόλιος, με αφορμή την προετοιμασία της ομάδας, όπου αρχικά ευχήθηκε να πάνε όλα καλά φέτος και να παιχτεί μπάλα στο ερασιτεχνικό. Για την προετοιμασία μας είπε ότι έχει ξεκινήσει εδώ και δυο εβδομάδες, η προσέλευση είναι ικανοποιητική, ενώ σιγά- σιγά μπαίνουν σε ρυθμό οι ποδοσφαιριστές και σωματικά, αλλά και ψυχολογικά.

Για την επιτυχία της ομάδας να στείλει δικά της παιδιά στις υποδομές ομάδων της Super League και στην ουσία να γίνουν επαγγελματίες, μας είπε πως ο στόχος της ομάδας ούτως ή άλλως είναι αυτός, να δουλεύει με νέα παιδιά και να τα προωθεί σε ανώτερο επίπεδο.

Η συνταγή είναι η ίδια, κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς ανέβηκαν ήδη 6-7 παιδιά από τις ακαδημίες στην ανδρική ομάδα και προπονούνται. Ο κορμός της ομάδας παραμένει ο ίδιος, αν εξαιρέσουμε τους δυο που έφυγαν για Τρίπολη και Ιωνικό και 2-3 λόγω σπουδών.

Για τον φετινό στόχο τόνισε πως πρέπει πρώτα να χτιστεί η ομάδα ξανά, μιας και έφυγαν σημαντικές μονάδες. Η άνοδος πάντα είναι στα σχέδια των Αμπελοκήπων και θα πάνε παιχνίδι με το παιχνίδι για να τα καταφέρουν.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου