Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Μουσιωτίτσα : Πέρασε στην επόμενη φάση, 3-0 τα Μάρμαρα


Την πρόκριση πήρε για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ο Κένταυρος Μουσιωτίτσας, επικρατώντας στο Ενωσιακό των Μαρμάρων με σκορ 3-0, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αχέρων Ρωμανού.


Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Μπίντος πιάνει ένα ψηλοκρεμαστό μακρινό σουτ, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 6ο λεπτό αντεπίθεση για τα Μάρμαρα με τον Οικονόμου Κ., μπαίνει περιοχή, σουτάρει και ο Γούσης στη γωνία του αποκρούει και βγάζει σε κόρνερ. Φτάνουμε στο 22΄ για να δούμε την επόμενη φάση, σέντρα του Δήμος από δεξιά, κεφαλιά του Παππά Θ., η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 25΄ σουτ του Δόση Χ. από μακριά, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό των Μαρμάρων και χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 36΄ ο Παππάς Β. σεντράρει από δεξιά, η άμυνα των Μαρμάρων δεν μπορεί να διώξει σωστά, φτάνει στον Παππά Θ. που κατεβάζει ωραία και σουτάρει για να γίνει το 1-0. Στο 39΄ σε επίθεση των φιλοξενούμενων ο Οικονόμου Κ. σούταρε εκτός περιοχής, πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 43΄ μπαλιά από την άμυνα της Μουσιωτίτσας προς την άλλη περιοχή, η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Οικονόμου Σ. και δίνεται πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Χρήστος Δ. και κάνει το 2-0.


Στο 61΄ η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη για τη Μουσιωτίτσα, συρτό σουτ εκτός περιοχής από τον Μπίντο, πέφτει στη γωνία και βγάζει σε κόρνερ ο Jankulla. Στο 66΄ διαγώνιο σουτ του Xhyeranji από δεξιά, δίπλα από την εστία η μπάλα. Στο 71΄ ωραίος συνδυασμός Μπίντου, Παππά Θ., με τελικό αποδέκτη Παππά Β., ο τελευταίος πλάσαρε από αριστερά και έκανε το 3-0. Στο 82΄ πολύ ωραία σέντρα του Δόση Χ. από δεξιά, ο Νικόπουλος Δ. μέσα στην περιοχή δεν πιάνει καλά τη κεφαλιά και η μπάλα περνάει άουτ. Στο 86΄ τελευταία καλή στιγμή στο ματς για τα Μάρμαρα, σέντρα του Οικονόμου Κ. από αριστερά, κεφαλιά του Βασίλη, άουτ η μπάλα. 



ΜΟΥΣΙΩΤΙΣΑ : Γούσης, Δήμος, Μπίντος, Δόσης Γ., Δόσης Α., Δόσης Χ., Νικόπουλος Σ., Παππάς Θ., Νικόπουλος Δ., Παππάς Β., Ορφανός

ΜΑΡΜΑΡΑ : Jankulla, Οικονόμου Ε., Οικονόμου Σ., Κουσιόρης, Παρασκευάς, Χρήστου, Οικονόμιδης, Αναστασιάδης (Xhyeranji 81΄), Παύλου (Kanushi 88΄), Οικονόμου Κ., Βασίλης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου