Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Ροδοτόπι : "Να αλλάξει άμεσα το υγειονομικό πρωτόκολλο για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα"


Πολλές ατυχίες και δυσκολίες είχε να διαχειριστεί η Πασσαρώνα Ροδοτόπιου την βδομάδα που πέρασε.

Είχε τον τραυματισμό του Καρβούνη και τα κρούσματα κορωνοϊού σε παίκτες της ομάδας.

Παρόλα αυτά κατάφερε να πάρει τη νίκη στον Παρακάλαμο, αλλά μέσα σε όλα ήρθε και ο τραυματισμός στο γόνατο του Μούτα.

Με ανακοίνωση το Ροδοτόπι του εύχεται καλή ανάρρωση, δίνει συγχαρητήρια στους διαιτητές ενώ ζητάει από την ΕΠΣΗΠ να αλλάξει το υγειονομικό πρωτόκολλο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα σχετικά με τον αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Αναλυτικά:

Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για τον άψογο τρόπο που διαχειρίστηκαν αυτή τη δύσκολη βδομάδα. Η καλή εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική είχε σήμερα συνέχεια παρόλες τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε. Η νίκη μας σήμερα είναι η επιβράβευση της προσπάθειας όλου του αγωνιστικού τμήματος και της ψυχής που βγάζουν.

Δυστυχώς η κακοδαιμονία μας συνεχίζεται. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο του Καρβούνη στον 1ο επίσημο αγώνα, τα 4 κρούσματα covid την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα είχαμε ακόμη έναν σοβαρό τραυματισμό του Μούτα στο γόνατο. Του ευχόμαστε καλή και γρήγορη ανάρρωση.

Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι καλύτερη για την ομάδα μας.
Πολλά συγχαρητήρια στον διαιτητή και τους βοηθούς του σημερινού αγώνα. Πραγματικό ρεσιτάλ διαιτησίας.

ΥΓ. Να αλλάξει άμεσα το υγειονομικό πρωτόκολλο για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα σχετικά με τον αριθμό των κρουσμάτων. Έστω και αν εμείς δεν εισακουστήκαμε για τον σημερινό αγώνα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου