Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Τρίτος ο Π.Α.Σ. Γιάννινα, 0-1 τη Λαμία


Με το διπλό έφυγε από το Πανθεσσαλικό ο Π.Α.Σ. Γιάννινα, που επικράτησε της Λαμίας με σκορ 0-1!

Το ματς δεν είχε γενικά πολλές φάσεις, ενώ όλες ήταν για τον "Άγιαξ της Ηπείρου", με τη Λαμία να μην απειλεί ποτέ την εστία του Λοντίγκιν. Οι Γιαννιώτες μετά από αυτή τη νίκη πέρασαν 3οι στη βαθμολογία της Super League με 19 βαθμούς, όσους έχει και ο Π.Α.Ο.Κ., αλλά υπερτερεί στην ισοβαθμία, μιας και τον είχε κερδίσει μέσα στην Τούμπα.

Στο 3ο λεπτό παράλληλη σέντρα του Σάλιακα, ο Μορέιρα βρέθηκε στη πορεία της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 24΄ κόρνερ του Μορέιρα, σουτ του Καραχάλιου, λίγο έξω η μπάλα. Στο 31΄ ασίστ του Σάλιακα στον Σνάιντερ, ωραίο γύρισμα του κορμιού από τον Γερμανό, σουτ και ο Γκαραβέλης με δυσκολία έβγαλε σε κόρνερ. 

Στο 54΄ έρχεται το γκολ για τον Π.Α.Σ., διαγώνια μπαλιά του Καραχάλιου, ο Ρόμανιτς δεν μπορεί να κόψει καλά και ο Σάλιακας με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1. Στο 58' ο Μπρένερ ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Προβυδάκη, όμως ο διαιτητής Παπαπέτρου υπέδειξε ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ σε χέρι του Περέα. Στο 82΄ σουτ του Μορέιρα, πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 93΄ αντεπίθεση για τον Π.Α.Σ., ο Λώλης πάσαρε στον Λιάσο, σουτ του δεύτερου, πάνω σε σώματα η μπάλα.



ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης (79’ Σκόνδρας), Μαρτίνεθ (79’ Σαραμαντάς), Γκέντζογλου, Μπεχαράνο, Νούνιες (59’ Ελευθεριάδης), Τάιρον (66’ Μανουσάκης), Ρόμανιτς, Τσούκαλος (60’ Αραμπούλι).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκες, Μπρένερ (72’ Λώλης), Σνάιντερ, Μορέιρα, Περέα (90’ Λιάσος).


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου