Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ απέναντι στη Βέροια


Την εντός έδρας ήττα γνώρισαν τα κορίτσια των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ με 2-4, απέναντι στην πολύ πιο δυνατή ομάδα της Βέροιας.

Αν και η νεανική ομάδα των Ιωαννίνων έκανε κατάθεση ψυχής και προηγήθηκε με 2-0 στο σκορ, η ομάδα της Βέροιας, έχοντας έμπειρες παίκτριες στη σύνθεσή της – με συμμετοχές σε μεγαλύτερες κατηγορίες, κατάφερε την ολική ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας και επικράτησε με 2-4.

Η ομάδα των Ιωαννίνων παρατάχθηκε με 9 αθλήτριες κάτω των 18, μια 18 και μια 19 ετών. Παρ’ όλα αυτά, τα κορίτσια των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι έχοντας οριζόντιο δοκάρι στο ’10 με σουτ της Μάρθας Παΐλα. Στο ’15 η Ελένη Μπολιεράκη έκανε εντυπωσιακό πλασέ πάνω από την τερματοφύλακα της Βέροιας πετυχαίνοντας το πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μόνικα Καϊτατζή διπλασίασε τα τέρματα για τους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, κάνοντας το 2-0. Μέχρι το ’60 τα νεαρά κορίτσια των Ιωαννίνων έλεγχαν το ρυθμό του αγώνα. Ωστόσο, με την είσοδο της Σεϊτανίδου της Βέροιας στο παιχνίδι, η ομάδα της Ημαθίας κυριάρχησε στο κέντρο, γέρνοντας το παιχνίδι προς την εστία της Καλαμπακιώτη. Η Βέροια πέτυχε 4 γκολ στα τελευταία λεπτά με τις Τσαγκαλίδου (’62), Μουρατίδου (’70, ’74) και Ντούσκα (’82), έχοντας χάσει επίσης και πέναλτι.

Σημαντική στιγμή του αγώνα, η είσοδος των ΑΠΕΡΩΤΑΝ στον αγωνιστικό χώρο συνοδεία νεαρών αθλητριών της Ακαδημίας Κοριτσιών του Σωματείου.

Στο περιθώριο του αγώνα συλλέχθηκε σημαντικός αριθμός τροφίμων, ρούχων και χρηστικών ειδών, που θα διανείμει η Ε.Π.Σ. Ηπείρου σε απόρους και ευαγή ιδρύματα. Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ευχαριστούν θερμά τις αθλήτριες των Ιωαννίνων, τους γονείς της Ακαδημίας, τους παράγοντες και τις αθλήτριες της Βέροιας για την προσφορά τους.

Την επόμενη αγωνιστική, στις 19-12-2021, οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Κοζάνη στον τελευταίο αγώνα του 1ου γύρου του πρωταθλήματος..

Φωτογραφικό υλικό της αναμέτρησης μπορείτε να βρείτε στο σχετικό άλμπουμ στο Facebook.

ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ (Ηλίας Αντώνογλου): Σοφία Καλαμπακιώτη, Κωνσταντίνα Τζίμα, Ισαβέλα Πριλίγκου, Αθηνά Τσαρή, Αντιγόνη Σπηλιά (’71 Ζωή Τσαπραλή ), Ελένη Μπολιεράκη (’81 Χριστίνα Μαργιόλα), Αιμιλία Δασκάλου, Μάρθα Παΐλα, Καϊτατζή Μόνικα, Ελπίδα Μπούρη, Ζωή Ντότη (’81 Ζωή Ντότη) και Ελένη Καρλέτσα, Ιωάννα Πεταλή.

Βέροια Γ.Π.Σ.: Κεφαλά, Σταφυλιδου Π. .(46′ Μπουντάνι), Τσαγκαλίδου, Φεΐμ, Κανδύλα (60′ Σεϊτανίδου), Μαργαρίτη, Μανωλοπούλου, Μουρατίδου (80′ Μίλη), Πετράκη, Σταφυλίδου Γ. (80′ Βασιλείου) Ντούσκα (87′ Λιλιοπούλου).

Διαιτητές της αναμέτρησης: Καραγιάννης Θεόδωρος, Αλευρή Κωνσταντίνα και Βαρέλης Βασίλειος, της Ε.Π.Σ. Άρτας.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ – Βέροια Γ.Π.Σ.: 2-4 (Μπολιεράκη, Καϊτατζή – Τσαγκαλίδου, 2 * Μουρατίδου, Ντούσκα)
Π.Α.Ο. Κοίλων Κοζάνης – Αμαζόνες Θεσπρωτίας: 2-6
Κεραυνός Θεσπρωτικού – Κέρκυρα 1996: 1-0
Η βαθμολογία μετά και την 4η αγωνιστική:

Αμαζόνες Θεσπρωτίας 9 (12-7)
Βέροια Γ.Π.Σ. 9 (18-6)
ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ 5 (10-10)
Κεραυνός Θεσπρωτικού 5 (5-5)
Α.Ο. Κέρκυρα 1996 4 (12-9)
Π.Α.Ο. Κοίλων Κοζάνης 1 (4-24)
Επόμενη η 5η αγωνιστική (19-12-2021):

Π.Α.Ο. Κοίλων Κοζάνης – ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ
Βέροια Γ.Π.Σ. – Κεραυνός Θεσπρωτικού
Α.Ο. Κέρκυρα 1996 – Αμαζόνες Θεσπρωτίας


 







ΚΑΜΕΡΑ : ΣΑΚΗΣ ΣΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ SPORTS-ACTION.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου