Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Βαριά ήττα χωρίς αντίδραση, 0-4 από τον Π.Α.Ο.Κ.


Με κατεβασμένα τα χέρια έχασε σήμερα ο Π.Α.Σ. Γιάννινα από τον Π.Α.Ο.Κ. με το βαρύ 0-4 στους Ζωσιμάδες!

Ειδικά στο 2ο ημίχρονο οι κυανόλευκοι δέχτηκαν 3 γκολ, χωρίς ο δικέφαλος του Βορρά να κάνει άλλη φάση, όμως και ο Π.Α.Σ. δεν απείλησε την αντίπαλη εστία. Στο πρώτο 45λεπτο οι Γιαννιώτες προσπάθησαν να βγάλουν κάποια αντίδραση μετά το γκολ που δέχθηκαν, αλλά γενικά η εικόνα τους δεν ήταν αυτή που μας έχει συνηθίσει τελευταία η ομάδα.

Στο 11΄ ασίστ του Μουργκ στον Άκπομ, αυτός από πλάγια δεν βρίσκει καλά τη μπάλα, διώχνει ο Λοντίγκιν. Στο 30΄ ο Άκπομ πιάνει τη κεφαλιά, έπειτα από σέντρα, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Μιλιντσεάνου και μετά από εξέταση στο VAR δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Κούρτιτς και έκανε το 0-1. Στο 34΄ ο Μορέιρα σουτάρει από αριστερά, βγάζει σε κόρνερ ο Πασχαλάκης. Στο 44 ΄ πολύ καλή ευκαιρία για τον Π.Α.Σ., ο Γκαρντάφσκι πάσαρε στον Σνάιντερ, σουτ του δεύτερου από το ύψος του πέναλτι, σώζει ο γκολκίπερ του Π.Α.Ο.Κ. Πασχαλάκης.

Στις αρχές της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 47΄, ο Μορέιρα σέντραρε, κεφαλιά του Κάργα, ο Εραμούσπε πάει για δεύτερη κεφαλιά, αλλά κάνει επιθετικό φάουλ στον Πασχαλάκη. Στο 63΄ ήρθε το 0-2, ο Μπίσεβαρ από αριστερά πάσαρε στον Ζίβκοβιτς, αυτός στον Κούρτις, που με πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο πλεχτό. Στο 68΄ ο Αουγκούστο έδωσε την πάσα στον Άκπομ κι αυτός με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-3. Το τελικό 0-4 γράφτηκε στο 89, όταν ο Μπίσεβαρ έδωσε ασίστ στον Άκπομ κι αυτός με σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα δοκάρι και στο δίχτυα.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Λιάσος (71’ Λώλης), Ντομίνγκεθ, Γκαρντάρβσκι (71’ Σιόντης), Σνάιντερ (83’ Τριάδης), Μορέιρα (59’ Μίνα), Μιλιντσεάνου (71’ Μπρένερ).

ΠΑΟΚ (Ράσβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Μιχάι, Κρέσπο (65’ λ.τρ. Ίγκασον), Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς (74’ Σβαμπ), Ντάγκλας, Μουργκ (59’ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Άκπομ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου