Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Περίβλεπτος : Εξ αναβολής πεντάρα επί του Πανζαγορισιακού


Εξ αναβολής παιχνίδι στο Ενωσιακό μεταξύ Πανζαγορισιακού και Περιβλέπτου με νικητές τους φιλοξενούμενους και το ευρύ σκορ 0-5!


Μπήκε δυνατά η Περίβλεπτος και στο 6ο λεπτό ο Παππάς Ε. έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, η μπάλα στον Ρίζο, σουτ του δεύτερου από αριστερά, βγάζει σε κόρνερ ο Βλάχος. Πέρασαν σχεδόν 2ο λεπτά για να δούμε την επόμενη φάση, που ήταν τελικά γκολ για τους "μπλε". Στο 28΄ ασίστ του Στεφάνου στον Παππά Ε., σουτ του δεύτερου από αριστερά, αποκρούει ο Βλάχος και στην επαναφορά ο Λαμπράκης από κοντά κάνει το 0-1. Διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για οφσάιντ. Στο 33΄ ωραίο σουτ του Παππά Ε. από το ύψος της περιοχής, λίγο έξω η μπάλα. Στο 35΄ γίνεται το 0-2, με παρόμοιο τρόπο όπως το πρώτο γκολ, ο Παππάς Ε. σούταρε, ο Βλάχος απέκρουσε και ο Γκιαλόπουλος από κοντά έστειλε τη μπάλα στο πλεχτό. Στο 38΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παππά Ε., ελάχιστα έξω η μπάλα. Στο 44΄ γίνεται σέντρα από δεξιά για τους Ζαγορίσιους, κεφαλιά του Ντίμη από αριστερά, η μπάλα περνάει μπροστά από Καραβασίλη και Κατζιώτη, χωρίς κανείς να αντιδράσει έγκαιρα για τη σπρώξει στα δίχτυα. Στο 45΄ φάση διαρκείας στην περιοχή του Πανζαγορισιακού, σουτ του Ρίζου Α. εντός περιοχής, ψηλά άουτ η μπάλα.


Στο 47΄ ο Κατζιώτης πασάρει αριστερά στον Ζωγάκη, ο δεύτερος κάνει ένα δυνατό σουτ, βγάζει σε κόρνερ ο Θανασιάς Δ.. Στο 51΄ ο Παππάς Ε. κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του και εκτελεί ο ίδιος για να κάνει το 0-3. Στο 62΄ δυνατό μακρινό σουτ του Μπέση, με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει ο Θανασιάς Δ.. Στο 69΄ πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Στεφάνου κι η μπάλα στα δίχτυα του Βλάχου για το 0-4. Στο 73΄ πέναλτι για τους Ζαγορίσιους σε ανατροπή του Καραβασίλη από τον Ρίζο Α.. Ο Κώστας Μ. αναλαμβάνει την εκτέλεση, αλλά ο Θανασιάς Δ. αποκρούει με τα πόδια. Το τελικό 0-5 διαμορφώθηκε στο 76΄με φοβερό σουτ του Στεφάνου εκτός περιοχής, στο δεξί "γάμα" της εστίας του Βλάχου η μπάλα.


Πανζαγορισιακός: Βλάχος, Τσουμανης Π., Μάνος, Κώστας μ., Κωστας Μ. (46΄ Ζωγάκης), Σίνδρος, Μπέσης, Κατζιωτης (75΄ Τσιόκας), Τσουμανης Γ., Καραβασιλης, Ντίμης (46΄ Γιώτης)

Περίβλεπτος: Θανασιας Δ., Λαμπράκης (57΄ Θανασιάς Ε., Ρίζος Α., Ρίζος Χ., Καταγής, Σπυρόπουλος (77΄ Πασχάλης Δ.), Παππάς Χ., Πασχάλης Ι., Γκιαλόπουλος, Στεφάνου, Παππάς Ε.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου