Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Κράψη : Πεντάρα στον Παρακάλαμο σε εξ αναβολής αγώνα (Video)


Πέρασε εύκολα από τον Παρακάλαμο η ομάδα της Κράψης, που επικράτησε του τοπικού Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά με σκορ 0-5, σε εξ αναβολής παιχνίδι!

Η διοίκηση κι οι ποδοσφαιριστές του Π.Α.Σ. Κράψης, αφιερώνουν τη σημερινή νίκη στο προπονητή της ομάδας μας Βασίλη Σιαφάκα, ο οποίος υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση κι αναρρώνει .

Πρώτη καλή φάση το 9΄για την Κράψη, ο Σταμούλης τετ-α-τετ με τον Γκόνη, απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 11΄ ωραίο σουτ του Ζαμπέτα, βγάζει με δυσκολία σε κόρνερ ο Γκόνης. Στη συνέχεια από το 14΄έως το 20΄ ο Σταμούλης έχασε 3 ευκαιρίες για γκολ. Στο 21΄ σουτ του Νούγια, λίγο δίπλα από το δοκάρι η μπάλα. Στο 29΄ έρχεται 0-1, ο Μαλλάτος με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Νούγια, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 41΄ μακρινό σουτ του Ζότα Α., αποκρούει ο Αρχοντάκης. 


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, στο 47΄ ο Πατσιούρας σούταρε από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Στο 50΄ λάθος από την άμυνα της Κράψης, παίρνει τη μπάλα ο Κόντος, αλλά σε φάση τετ-α-τετ σούταρε εκτός εστίας. Στο 54΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Αγροτικό Αστέρα με το Ηλία Μ, σουτ από πλάγια θέση εντός περιοχής, με τη μπάλα να περνάει για λίγο άουτ. Στο 65΄ πολύ ωραία συνεργασία του Σταμούλη με τον Νούγια, ο τελευταίος πλασάρει και κάνει το 0-2. Στο 73΄ μακρινό σουτ του Καράσα, η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Στο 78΄οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, το εκτέλεσε ο Ριστάνης, απέκρουσε ο Γκόνης, η μπάλα πάει στον Σταμούλη, αυτός σημαδεύει το δοκάρι και στη συνέχεια ο Νούγιας κάνει το 0-3. Στο 86΄ ο Σταμούλης με κεφαλιά γράφει το 0-4 και το τελικό 0-5 γίνεται 89΄ με ένα πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Παρτάλη. Στις καθυστερήσεις δυνατό σουτ του Νάσιου εκτός περιοχής, στο αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα. 


Αγροτικός Αστέρας : Γκόνης, Ηλίας Μ.,  Σκόρδος, Ζότα Ρ.,  Ζότα Γ.,  Άμρο (46΄ Τσουμάνης), Κόντος, Πατσούρας, Ζότα Α.,  Ντρουμπάλης (72΄ Τσίτος), Μπενέκος

Π.Α.Σ. Κράψης : Αρχοντάκης, Καράσας, Τσίος, Μαλλάτος, Νάσιος, Τσάγκας (82΄ Τζίμας), Γεωργιάδης (62΄ Ριστάνης), Ζαμπέτας, Νούγιας, Σταμούλης, Παρτάλης


 Δείτε εδώ κάποια από τα γκολ και μερικές φάσεις :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου