Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Κοσμηρά : "Πράσινο" το γειτονικό ντέρμπι, 1-3 μεσ΄το Ασβεστοχώρι


Στα "πράσινα" το γειτονικό ντέρμπι στο Ασβεστοχώρι, όπου η Κοσμηρά πέρασε με σκορ 1-3!

Οι γηπεδούχοι μετά και από αυτή την ήττα έμεινα στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς, ενώ η Κοσμηρά έφτασε τους 17 και είναι 6η. Ωραίο ματς με ρυθμό, 4 γκολ, ένα δοκάρι κι ένα χαμένο πέναλτι.


Η Κοσμηρά μπήκε πιο επιθετικά και στο 7ο λεπτό κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Ζάραγκα από τον τερματοφύλακα Κάτσιο. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Περβανάς και γράφει το 0-1. Στο 9΄ πολύ ωραία κάθετη πάσα του Γεωργίου στον Κολιάκη, σουτ του δεύτερου, αποκρούει ο Νούτσος. Στο 31΄ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θέμου, λίγο έξω η μπάλα. Στο 37΄ μεγάλη ευκαιρία για του Ασβεστοχώρι να ισοφαρίσει, διαγώνιο σουτ του Μαλάμου Δ. από αριστερά, αποκρούει ο Νούτσος, η μπάλα δεν απομακρύνεται και πάει δεξιά στον Ντάφλο Π. που σεντράρει, σουτ του Ντάφλου Β. εντός περιοχής, αποκρούει και πάλι ο Νούτσος, στην επαναφορά ο Κολιάκης επιχειρεί να κάνει ένα ψαλιδάκι, αλλά είναι αδύναμο, μπλοκάρει ο Νούτσος. Στο 42΄ ασίστ του Τσούρη από αριστερά, σουτ του Νιτσιάκου μέσα από την περιοχή, άουτ η μπάλα.


Στην επανάληψη η Κοσμηρά μπήκε εξίσου δυνατά όπως στις αρχές του 1ο ημιχρόνου και στο 51΄ μετά από ωραία εναλλαγή με τους συμπαίκτες του, ο Ζώτος μπήκε με ατομική ενέργεια στην περιοχή, πλάσαρε και έκανε το 0-2. Στο 62΄ οι γηπεδούχοι απειλούν με κεφαλιά του Γεωργιου, έπειτα από σέντρα του Ντάφλου Π. από δεξιά, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 70΄ ο Τσούρης πιάνει δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, στο δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα. Στο 81΄ το Ασβεστοχώρι κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Κολιάκη από τον Στεργίου. Εκτελεί εύστοχα ο Μαλάμος Δ. και κάνει το 1-2, βάζοντας και πάλι στο ματς τους γηπεδούχους. Στο 87΄ ο Βλαχογιώργος κρεμάει τον Κάτσιο που έχει βγει εκτός εστίας για να διώξει, η μπάλα πάει προς τα δίχτυα, σηκώνει χέρια και πιάνει τη μπάλα ο Μαλάμος Αλε.. Απευθείας κόκκινη κάρτα στο παραβάτη, το πέναλτι εκτελεί ο Περβανάς, αλλά στέλνει τη μπάλα πάνω από την εστία. Ότι δεν έγινε 3 λεπτά πριν το πετυχαίνει στο 90΄ ο Βλαχογιώργος με πλασέ εντός περιοχής, μετά από ωραία πάσα του Νιτσιάκου.


ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ : Κάτσιος, Μαλάμος Δ. (Μαλάμος Αλκ. 90΄), Μοσχέτας, Βασάκος (Ανθόπουλος 58΄), Μαλάμος Αλε., Ντάφλος Β., Μπέτσης, Γεωργίου, Τσαντούλης, Κολιάκης, Ντάφλος Π..

ΚΟΣΜΗΡΑ : Νούτσος, Στεργίου, Περβανάς, Νούσης, Θέμος, Ζώνιος, Τσούρης, Ζώτος, Ζαφείρης (Βλαχογιώργος 67΄), Νιτσιάκος, Ζάραγκας


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου