Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Ήττα στη Λεωφόρο με 2-0 - Ο Τζήλος "έκλεινε τα μάτια"


Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα με σκορ 2-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο!

Οι "πράσινοι" πέτυχαν δυο τέρματα στην επανάληψη και τα δυο με κεφαλιά, ενώ ο Π.Α.Σ. είχε δοκάρι στο 1ο ημίχρονο. Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" έπαιξε κυρίως αμυντικά και δεν δημιούργησε ευκαιρίες. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής Τζήλος, που "δεν έβλεπε" αγκωνιές και χτυπήματα εκτός φάσης πάνω στον Περέα. 

Στο 2ο λεπτό ο Αϊτόρ σούταρε, κόντρα πάνω στον Κάργα και κόρνερ η μπάλα. Στο 19΄ απευθείας φάουλ του Μαουρίσιο, πάνω από την εστία του Π.Α.Σ. η μπάλα. Στο 22΄ανατροπή του Περέα εκτός φάσης από τον Χουάνκαρ, αλλά ο διαιτητής Τζήλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο Βέλεθ έσπρωξε και έριξε κάτω τον Περέα, δεν δίνει τίποτα ο Τζήλος. Στο 43΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Π.Α..Σ, απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάλιακα, στο αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα.

Στο 54΄ έρχεται το πρώτο γκολ για τους "πράσινους", ο Χουάνκαρ σέντραρε από αριστερά, κεφαλιά του Μαουρίτσιο στο δεύτερο δοκάρι και η μπάλα στο δίχτυα. Στο 66΄ ασίστ του Χουάνκαρ προς τον Μαουρίσιο, σουτ του δεύτερου, πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 69΄ γίνεται το 2-0, όταν Βιγιαφάνες εκτέλεσε φάουλ, ο Σάντσες έκανε τη κεφαλιά, ο Καραχαλιός έπεσε για να σώσει, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στο 90΄ φάουλ του Σάλιακα, κεφαλιά του Σνάιντερ, η μπάλα πάνω από την εστία. 


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκενφελντ, Καρλίτος (67’ Βιτάλ), Σάντσες, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Αιτόρ (67’ Μακέντα), Παλάσιος (80’ Χατζηγιοβάνης), Μαουρίτσιο (90’ Αλεξανδρόπουλος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι (73’ Μπρένερ), Σνάιντερ (86’ Λώλης), Μιλιντσεάνου (86’ Λιάσος), Περέα (76’ Μορέιρα).


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου