Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Πέραμα : Νίκη με πεντάρα επί της Αγίας Μαρίνας - Ένταση πριν την ανάπαυλα (Videos)


Εμφατική νίκη για την ομάδα του Περάματος επί της Αγίας Μαρίνας με σκορ 0-5 στο Ενωσιακό γήπεδο, φτάνοντας πλέον τους 11 βαθμούς και σκαρφαλώνοντας στην 7η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με την Αγία Μαρίνα να έχει κάποια ξεσπάσματα, κυρίως στην αρχή, αλλά και μετά το 0-5. Στο 43ο λεπτό δημιουργήθηκε ένταση από τους φίλους (πιθανόν της Αγίας Μαρίνας), μετά από ένα μαρκάρισμα σε παίκτης των γηπεδούχων, όπου δεν δόθηκε φάουλ. Έφτασαν στα συρματοπλέγματα πάνω από τον επόπτη Πάνο, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο το παιχνίδι. Στο ημίχρονο ο διαιτητής Παπαδημητρίου κάλεσε την αστυνομία, καθώς ένιωσε πως το διαιτητικό τρίο απειλείται, αλλά μετά τις απαραίτητες διευκρινίσεις ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.







Η Αγία Μαρίνα μπήκε πιο δυναμικά και στο 5ο λεπτό ο Τσίκας Χ. σε φάση αντεπίθεσης πιάνει το σουτ από δεξιά, αποκρούει όμως ο Παπαδιώτης. Στο 13΄ στην πρώτη επίσκεψη του Περάματος στην αντίπαλη περιοχή ήρθε το 0-1, ο Μπισέλας βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Κοττίκα. Στη συνέχεια το Πέραμα ήταν αυτό που κυριάρχησε στο γήπεδο, στο 17΄ σουτ του Γιωτάκη εκτός περιοχή, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 23΄ απειλεί ξανά ο Γιωτάκης με διπλή ευκαιρία, αλλά ο Κοττίκας και πάλι αποκρούει δυο φορές. Κι άλλο σουτ του Γιωτάκη στο επόμενο λεπτό, αποκρούει ξανά ο Κοττίκας. Στο 26΄ βγαίνει μπροστά η Αγία Μαρίνα, σέντρα του Θεοχαρίδη από δεξιά, ο Μπούλτης από κοντά βρίσκει τη μπάλα με το στήθος, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Περάματος. Στο 31΄ γίνεται το 0-2, ο Μπισέλας πασάρει στον Γιωτάκη, αυτός από αριστερά σπάει στον Μοναστηριώτη, που με πλασέ στέλνει τη μπάλα στο πλεχτό. Στο 34΄ εκτέλεση φάουλ του Μπισέλα από αριστερά, προβολή του Χεμπέγια, αποκρούει ο Κοττίκας.


Στο 2ο λεπτό της επανάληψης το Πέραμα σκοράρει πάλι, ο Μοναστηριώτης από αριστερά σπάει στον Γιωτάκη κι αυτός πλασάρει για το 0-3. Στο 50΄ αντεπίθεση για το Πέραμα, ο Γιωτάκης περνάει και τον γκολκίπερ Κοττίκα και πεσμένος όπως είναι σκοράρει και πάλι για το 0-4. Χατ-τρικ για τον Γιωτάκη τρία λεπτά μετά, όταν και πάλι σε φάση αντεπίθεσης βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κοττίκα και γράφει το 0-5. Από εδώ και μετά κάπως βγήκε μπροστά η Αγία Μαρίνα, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Στο 57΄ απευθείας φάουλ του Τσίκας Χ., βγάζει σε κόρνερ ο Παπαδιώτης. Στο επόμενο λεπτό ο Τσίκας Θ. ανατρέπεται εντός περιοχής, το πέναλτι αναλαμβάνει ο Παππάς Γ., αλλά στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 63΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Καρτάλη, βγάζει σε κόρνερ ο Κοττίκας. Στο 81΄ ο Μπούλτης πιάνει δυνατό διαγώνιο σουτ από δεξιά, αποκρούει ο Παπαδιώτης. Στο 85΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Μπούλτη, βγάζει σε κόρνερ ο Παπαδιώτης. Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα άνηκε στο Πέραμα, όταν στο 89΄ ο Λέζος έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Κοττίκας, δεύτερο σουτ ο Σήτος από κοντά, ξανά αποκρούει ο τερματοφύλακας της Αγίας Μαρίνας.


ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ : Κοττίκας, Θεχοχαρίδης, Αραπογιάννης (Κολιάκης 46΄(Μάστορας 54΄)), Παππάς Γ., Λαγκαβάνης (Μπάκας 67΄), Βάσιος, Σοκορέλης, Μπούλτης, Τσίκας Θ., Τσίκας Χ.

ΠΕΡΑΜΑ : Παπαδιώτης, Σήτος, Χεμπέγια, Μιλήτσης (Ρούσσης 46΄), Ντεμίρης, Κατσάνος, Μοναστηριώτης (Καρτάλης 63΄), Τζιάλλας, Μπισέλας (Λέζος 71΄), Γιωτάκης, Δούβλης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου